Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Gospodarski sajam
  • 02.10.2015. 10:05

Obrtnički sajam Koprivničko-križevačke županije

Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije se ove godine održava od 6. do 8. studenog u Sportskoj dvorani, Potočka 26, Križevci.

  • 236
  • 14
  • 0

Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije je već tradicionalna i najznačajnija gospodarska manifestacija Koprivničko-križevačke županije, koja se ove godine održava od 6. do 8. studenog u Sportskoj dvorani, Potočka 26, Križevci.

Organizator sajma je Koprivničko-križevačke županija, a suorganizatori su Grad Križevci, HGK ŽK Koprivnica, Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije, Udruženje obrtnika Križevci, PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja, Turistička zajednica Grada Križevaca i Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije.

Sajam se održava na uređenom izlagačkom prostoru od 1.700 m2 zatvorenog prostora i 2.500 m2 otvorenog prostora u samom središtu grada. Izlagače i posjetitelje očekuje bogat program tijekom trajanja sajma: okrugli stolovi o poduzetništvu, poljoprivredi i ruralnom razvoju, prezentacije i stručni skupovi, te turističke i gastro-izložbe. Očekuje se nastup oko 250 izlagača uključujući i inozemne izlagače. Sajam počinje u petak 6. studenog 2015. svečanim otvaranjem u 11 sati.


Tagovi

Gospodarski sajam Obrtnički sajam Koprivničko-križevačka županija Izlagači Križevci HGK PORA


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Hrvatska rosé vina osvojila 17 medalja Na najvećem specijaliziranom natjecanju za rosé vina na svijetu Concours Mondial de Bruxelles hrvatski vinari osvojili su17 medalja - 8 zlatnih i 9 srebrnih. Četiri zlatne medalje osvojile su dalmatins... Više [+]