Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Obrtnički sajam
  • 30.10.2013. 12:21

Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije

Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije održava se u Križevcima od 8. do 10. studenog 2013.

Foto: freepik.com
  • 232
  • 10
  • 0

Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije koji će se održati u Križevcima od 8. do 10. studenog 2013. godine, organizira Koprivničko-križevačka županija, a suorganizatori su Križevački poduzetnički centar d.o.o., Grad Križevci, Hrvatska gospodarska komora, Županijska komora Koprivnica, Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije, Udruženje obrtnika Križevci, PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja, Turistička zajednica Grada Križevaca i Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije.

Sajam se održava na uređenom izlagačkom prostoru od 3.000 m2 zatvorenog prostora i 2.500 m2 otvorenog prostora velike Sportske dvorane OŠ Ljudevita Modeca Križevci u ulici Potočka 26, u samom središtu grada.

Program sajma bit će obilježen organizacijom okruglih stolova o poduzetništvu, poljoprivredi i šumarstvu, prezentacijama i stručnim skupovima, te turističkim i gastro-izložbama. Očekuje se nastup oko 250 izlagača uključujući i inozemne izlagače.

Foto: freepik.com


Tagovi

Obrtnički sajam Gospodarski sajam Poljoprivreda Šumarstvo Koprivničko-križevačka županija

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kmečki Glas iz susjedne Slovenije prošle je godine obilježio 80 godina rada na informiranju poljoprivrednika. Ova vodeća agrarna redakcija z Dežele danas zapošljava 24 medijska djelatnika te uz tjednik i portal ima bogatu izdavačku djelatno... Više [+]