Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • MESAP
  • 13.06.2015. 09:40

Obrtnici i poduzetnici iz KKŽ izlažu na MESAP-u

Od 12. do 14. lipnja na sajamskom prostoru MESAP-a u Nedelišću svoje proizvode izlaže 23 poduzetnika iz Koprivničko-križevačke županije.

  • 109
  • 5
  • 0

Na zajedničkom izlagačkom prostoru Koprivničko-križevačke županije od 12. do 14. lipnja na sajamskom prostoru MESAP-a u Nedelišću svoje proizvode izlaže 23 poduzetnika iz Županije. MESAP je središnji poslovni događaj za poduzetnike, koji osim promocije poduzetništva ima za cilj razvoj novih partnerstava, a današnjem svečanom otvorenju Sajma prisustvovao je zamjenik župana Ivan Pal.

Sajam je otvorio međimurski župan Matija Posavec, koji je tom prilikom istaknuo važnost suradnje sa obrtničkom i gospodarskom komorom te povezivanje sa drugim regijama. Za sve izlagače s područja Koprivničko-križevačke županije koji se predstavljaju na zajedničkom izlagačkom prostoru, troškove izlaganja financiraju organizatori zajedničkog nastupa: PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja, HOK Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije i HGK Županijska komora Koprivnica.

U okviru Sajma održava se 17. Međunarodni sajam poduzetništva, 13. Stočarska izložba Međimurske županije, 13. Sajam vina i vinarske opreme te stručni skupovi i kulturno-zabavni sadržaj.

Međunarodni sajam poduzetništva MESAP 2015, organiziran je pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva gospodarstva i Ministarstva poduzetništva i obrta Republike Hrvatske na kojem se uz domaće izlagače predstavljaju i izlagači iz susjednih država: Slovenije, Mađarske, Austrije, Njemačke, Bosne i Hercegovine, Srbije i Italije.


Tagovi

MESAP Matija Posavec Koprivničko-križevačka županija PORA HOK Stočarska izložba Sajam vina Ivan Pal Nedelišće Poduzetnici


Partner

Koprivničko-križevačka županija

Antuna Nemčića 5, 48000 Koprivnica, Hrvatska
tel: +385 (0) 48 658 135, e-mail: denis.maksic@kckzz.hr web: http://kckzz.hr

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Prijateljica mi šalje fotografiju rasade paradajza. Među njima su i moje presadnice.
Još malo će morati pričekati pa u zemljicu.
Do tada ih ona mazi i pazi, unosi i iznosi, čuva 🥰