Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Poljoprivreda
  • 14.03.2009.

Obrazovanje za turizam na seljačkim gospodarstvima i ruralni turizam

Stručni seminar

  • 1.114
  • 55
  • 0

Pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma RH te u organizaciji Kluba članova "Selo", Vukovarsko-srijemske županije i Hrvatskog farmera d.d. iz Zagreba organizirat će se drugi iz ovogodišnjeg ciklusa stručnih trodnevnih seminara pod nazivom:


OBRAZOVANJE ZA TURIZAM NA SELJAČKIM GOSPODARSTVIMA I RURALNI TURIZAM


koji će se održati od 16. do 18. ožujka 2009. godine u Vukovarsko-srijemskoj županiji

Početku seminara u ponedjeljak u 9.00 sati u Vukovarsko-srijemskoj županiji (Velika županijska vijećnica, Palača Srijem, Vukovar) nazočit će Vukovarsko-srijemski župan Božo Galić, ravnateljica u Ministarstvu turizma RH Tanja Novotni, ravnateljica u Ministarstvu poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja RH Jelena Đugum, predsjednica Uprave Hrvatskog farmera d.d. Dijana Katica i predsjednik Nadzornog odbora strukovne udruge Klub članova „Selo“ te stotinjak najavljenih sudionika seminara. U srijedu, trećeg dana seminara, izlaganja će biti nastavljena u hotelu „Dunav“ u Iloku gdje će nazočni državni i županijski dužnosnici u 13 sati polaznicima seminara svečano dodijeliti Uvjerenja za sudjelovanje.

Seminar je besplatan, a prvenstveno je namijenjen potencijalnim turističkim seljačkim gospodarstvima i poduzetnicima u ruralnom turizmu, te svima onima koji rade na području ruralnog turizma - jedinice područne i lokalne samouprave, turističke zajednice, komore, udruge, poljoprivredno savjetodavna služba i ostali.

Provođenje ovog edukacijskog ciklusa započelo je još 2006. godine, a do sada je održano trinaest seminara u jedanaest hrvatskih županija. Do kraja ožujka održat će se još četiri seminara. Važnost cjelokupnog ciklusa edukacije za turistička seljačka gospodarstva i poduzetnike u ruralnom turizmu ističe i činjenica da sve seminare financira Ministarstvo turizma uz potporu pojedine županije u kojoj se održavaju, a uz stručnu i organizacijsku potporu strukovne udruge Klub članova „Selo“ i Hrvatski farmer d.d.

U vrijeme trajanja ovog trodnevnog seminara održat će se i sastanak Inicijativnog odbora Drugog hrvatskog kongresa o ruralnom turizmu koji će se održati krajem ove godine.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Proljeće, čekamo te 🌸 #cicamace #voćke #visibabe