Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Božićni sajam
  • 04.12.2015. 15:30

Obiteljska gospodarstva na Božićnom sajmu u Karlovcu!

Grad Karlovac organizira manifestaciju Božićni sajam 2015. koja će se održati od 16. do 23. prosinca 2015. godine.

  • 149
  • 7
  • 0

Grad Karlovac i ove godine u razdoblju od 16. do 23. prosinca organizira tradicionalni Božićni sajam. Sajam će se odvijati u jezgri karlovačke Zvijezde, na početku Radićeve ulice u vremenu od 10 do 18 sati. Na osmom po redu Božićnom sajmu izlagat će brojna obiteljsko poljoprivredna gospodarstva, udruge, zanatlije, obrtnici iz Karlovca i Karlovačke županije te gosti iz Zagreba, Jastrebarskog i Samobora.

Dvadesetak drvenih štandova, ukrašenih blagdanskim znamenjem, bit će puni prigodnih čestitki, slikovnica i knjiga, slika i ukrasnih predmeta od keramike, igrački, suvenira i drugih sitnih poklona, raznih rukotvorina i tradicijskih proizvoda. Zamjenica gradonačelnika Marina Kolaković naglasila je važnost tradicijske note sajma, kao i mogućnost kupnje unikatnog poklona.

Sudjelovati mogu pravne i fizičke osobe registrirane za obavljanje prodaje robe, a koje imaju u svom asortimanu: ukrasne i umjetničke predmete, nakit, božićno-novogodišnje ukrase, igračke, čestitke, suvenire, svijeće, aranžmane, licitarske proizvode, zatim prigodne prehrambene proizvode kao što su bomboni, kolači, medenjaci, med, orasi, lješnjaci i druge predmete.

Sudjelovanje na Božićnom sajmu 2015. i korištenje štandova je besplatno. Za dodatne informacije možete se obratiti na broj telefona 047 628 243 i 047 628 181 radnim danom od 7 do 15 sati.


Tagovi

Božićni sajam Karlovac Tradicijski proizvodi Prodajna izložba


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."