Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Graševina Croatica
  • 16.03.2016. 09:30

O proboju na tržište prehrambenih proizvoda EU

To je mjera koja pomaže subjektima u sektoru proizvodnje hrane da se probiju na međunarodna tržišta ili konsolidiraju svoj položaj na tim tržištima, ali i potiču svijest europskih proizvođača o naporima koje poduzimaju EU proizvođači hrane u osiguranju kvalitete svojih proizvoda.

Foto: Pixabay
  • 208
  • 19
  • 0

Kako se probiti na tržište prehrambenih proizvoda EU, u petak će (18. ožujka) članovima Udruge Graševina Croatica govoriti doc. dr. Đuro Horvat.

Prvi poziv za podnošenje prijedloga za mjere informiranja i promocije vezane s poljoprivrednim proizvodima koje se provode na unutarnjem tržištu EU i trećim zemljama početkom veljače uputila je Europska komisija.

Sastanak Udruge Graševina Croatica

To je mjera koja pomaže subjetima u sektoru proizvodnje hrane da se probiju na međunarodna tržišta ili konsolidiraju svoj položaj na tim tržištima, ali i potiču svijest europskih proizvođača o naporima koje poduzimaju europski proizvođači hrane u osiguranju kvalitete svojih proizvoda.

Za tu je mjeru u proračunu Europske unije ove godine osigurano 111 tisuća eura.

Sastanak je najavljen s početkom u 12 sati u prostorijama osječke HGK. Kontakt osoba za dodatne informacije je Vlado Krauthaker, predsjednik Udruge Graševina Croatica, elektronička adresa: grasevina.croatica@gmail.com mob: 099/6595158.

Foto: Pixabay


Tagovi

HGK Osijek Đuro Horvat Graševina Croatica Proračun Poljoprivredni proizvodi Promocija Tržište Proizvođači Kvaliteta


Autorica

Ivana Barišić

Više [+]

Prije nego je upisala pravo, počela se baviti novinarstvom. I u njemu ostala. Pisala je za Večernji list, Poslovni dnevnik i Tportal, a televizijsko iskustvo stekla je na RTL-u. Kada ne piše, vozi bicikl, romobil ili skija :)

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Hrvatska rosé vina osvojila 17 medalja Na najvećem specijaliziranom natjecanju za rosé vina na svijetu Concours Mondial de Bruxelles hrvatski vinari osvojili su17 medalja - 8 zlatnih i 9 srebrnih. Četiri zlatne medalje osvojile su dalmatins... Više [+]