Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Inagra
  • 03.05.2016. 09:30

O natječajima ruralnog razvoja iz prve ruke!

6. svibnja 2016. u Poduzetničkom inkubatoru BIOS (J.J.Strossmayera 341) u Osijeku održat će se besplatna radionica o pripremi projekata za nadolazeće natječaje ruralnog razvoja!

Foto: auremar/bigstockphoto.com
  • 1.206
  • 59
  • 0

Iskorak u novo razdoblje poljoprivrede pruža nam - informacija. 6. svibnja 2016. u Poduzetničkom inkubatoru BIOS (J.J.Strossmayera 341) u Osijeku održat će se besplatna radionica o pripremi projekata za nadolazeće natječaje ruralnog razvoja!

Radionica počinje u 16:30 sati, a voditelji će biti iskusni djelatnici tvrtke Inagra. Tvrtka Inagra obavlja širok spektar djelatnosti, od razvoja i upravljanja projektima u poljoprivredi, izrade dokumentacije i provedbe projekata sufinanciranih iz EU fondova, izrade i revizije studija, poslovnih planova, gospodarskih programa te upravljanja i savjetovanja vezano na poslovanje u poljoprivredi pa sve do istraživanja tržišta, restrukturiranja, kriznog upravljanja, edukacija.

Radionica o pripremi projekata u poljoprivredi će se održati u petak 6. svibnja 2016. u 16:30 sati u Poduzetničkom inkubatoru BIOS u Osijeku. Svi zainteresirani se mogu prijaviti putem obrasca na kraju teksta.

Informiranje i educiranje poljoprivrednika

Program informiranja i educiranja poljoprivrednika te jedinica lokalne samouprave je namijenjen osposobljavanju za povlačenje sredstava iz Fonda ruralnog razvoja.

Program radionica uključuje praktičan rad sa polaznicima, ulazi u faze pripreme malih i velikih projekata, projektnu dokumentaciju koju je potrebno prikupiti prije prijave na natječaj te konkretnu razradu projektnih ideja polaznika (problemi, ciljevi, aktivnosti, rezultati, dionici, horizontalna pitanja).

Novi ciklus natječaja počinje Mjerom 3 - sustavi kvalitete za poljoprivredne i prehrambene proizvode, Mjerom 4 - korištenje obnovljivih izvora energije i povećanje dodane vrijednosti poljoprivrednih proizvoda i mjerom 7.4. - temeljne usluge i obnova sela u ruralnim područjima. Svi zainteresirani se mogu prijaviti putem obrasca na kraju teksta.

Foto: auremar/bigstockphoto.com


Tagovi

Inagra Natječaj Ruralni razvoj Mjera 3


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Nedjeljni obilazak polja ;)