Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Poljoprivredni sajam
  • 30.12.2013. 09:00

NutriFair 2014. u Danskoj

NutriFair 2014. - specijalizirana poljoprivredna izložba za stočarsku proizvodnju

  • 223
  • 17
  • 0

NutriFair je specijalizirana poljoprivredna izložba koja se će se održati od 22. do 23. siječnja 2014. godine u Fredericiji u Danskoj.

U dva dana izložbe profesionalci uključeni u stočarsku proizvodnju razmijenit će iskustva te uspostaviti plodonosne kontakte.

Sajam okuplja proizvođače i dobavljače stočne hrane i stajske opreme. Od samih početaka izložba je dobro startala, pa je tako na prvom NutriFair-u, koji je održan 2012. godine nastupilo 152 izlagača, a 2013. godine ukupno 207 izlagača. Očekivanja za NutriFair 2014. su još veća.

Na prošlogodišnjem sajmu nastupilo je 45 zemalja. Sajam je izvrstan izlog za stočarsku proizvodnju i dinamično mjesto susreta za sve one koji su uključeni u industrijski uzgoj životinja.

"Od samog početka Udruga danskih svinjskih proizvođača igrala je aktivnu ulogu u razvoju sajma NutriFair. Veselimo se ponovnoj suradnji treći put za redom, na NutriFair-u 2014.", riječi su Hansa Aarestrupa, predsjednika Uprave Udruge danskih svinjskih proizvođača.

Više informacija možete saznati na: www.nutrifair.dk

Photo: freepik.com


Povezana stočna vrsta

Svinjogojstvo

Svinjogojstvo

Svinjogojstvo predstavlja granu stočarstva kojoj je cilj proizvodnja i snabdijevanje tržišta svinjskim mesom i prerađevinama. Posebna se pozornost posvećuje kvaliteti mesa, a pod... Više [+]

Tagovi

NutriFair Stočarstvo Danska Stočna hrana Stajska oprema Svinjogojstvo Hans Aarestrup


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Čestitamo vam Međunarodni dan mrkve!
Skoro da smo zaboravili na kraljicu mrkvicu, najvažniji sastojak svakog poštenog čušpajza.
Foto: Depositphotos/nblxer