Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Novosadski sajam
  • 11.05.2021. 17:00

Novosadski sajam organizira Dane poljoprivrede online - promocija agrara

U mjesecu u kojem je inače održavan najveći agrobiznis događaj na ovim prostorima, održat će se Dani poljoprivrede online.

Foto: Novosadski sajam
  • 150
  • 28
  • 0

Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu i ove će se godine održati u digitalnom izdanju. Točnije, u mjesecu u kojem je inače održavan najveći agrobiznis događaj na ovim prostorima - Novosadski sajam na platformi ExpoOnline.rs organizira Dane poljoprivrede online.

Tijekom četiri dana, od 18. do 21. svibnja, bit će prilika za još jednu promociju agrara, kao i proizvoda, usluga, znanja i iskustva, kako domaćih proizvođača, tako i iz inozemstva. Mogućnost predstaviti se u online okruženju imat će i pojedinci kao i predstavnici firmi koje se bave poljoprivredom - od proizvođača do prerađivača, financijskih institucija, organizacija i udruženja. Pored izlagača iz Srbije, nastupit će i tvrtke iz Češke, Španjolske, Rumunjske, Nizozemske i Hrvatske.

U fokusu novčani poticaji

U fokusu događaja bit će subvencije i novčane potpore poljoprivredi i ruralnom razvoju. Posjetiteljima Dana poljoprivrede online će, između ostalog, na virtualnim štandovima biti predstavljena poljoprivredna mehanizacija, traktori, kombajni, priključni strojevi, oprema za navodnjavanje, sredstva za zaštitu bilja, najnovije tehnologije u sektoru ove proizvodnje.

Otvoren prvi online Međunarodni sajam poljoprivrede u Novom Sadu

Izlagači i svi poslovni posjetitelji mogu zakazati B2B sastanke, a svi zainteresirani na platformi ExpoOnline.rs pogledati brojne konferencije i panele. 

Nagradna igra - Belarus traktor

Tijekom ovih Dana Agropanonka organizira nagradnu igru u kojoj je glavna nagrada traktor "Belarus 82.1".

 Zemlja partner je Češka Republika, a Zlatni sponzor Al Dahra.


Tagovi

Novosadski sajam Dani poljoprivrede Online ExpoOnline Belarus traktor


Autorica

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirana novinarka koja je svoju specijalnost pronašla u agro novinarstvu. U poslu i životu vodi se Nietzscheovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Je, odužila se i ta prijestupna veljača, ali Ministarstvo pretjeruje :/