Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam poljoprivrede
  • 06.11.2020. 17:00

Novosadski Međunarodni sajam poljoprivrede online od 14. do 18. prosinca

Brzo, lako i jednostavno uz neophodnu registraciju svakom posjetitelju je omogućeno nazočiti virtualnom Međunarodnom poljoprivrednom sajmu.

Foto: Novosadski sajam
  • 326
  • 165
  • 0

Međunarodni poljoprivredni sajam u 2020. godini održat će se, s adrese Hajduk Veljkova 11 u Novom Sadu, na platformi expoonline.rs - novom prostoru djelovanja i višestrukog povezivanja tvrtki, institucija i pojedinaca, a sudionika virtualnih sajmova i poslovne publike, i to od 14. do 18. prosinca.

Virtualni sajam je osmišljen, ne kao zamjena, već dopuna tradicionalnog Međunarodnog poljoprivrednog sajma u narednim godinama. On bi u 88. izdanju trebao obojiti zatvoreni i otvoreni prostor Novosadskog sajma od 15. do 21. svibnja 2021. 

Virtualni Poljoprivredni sajam u Novom Sadu: Što mogu očekivati izlagači i kupci?

Od nastupa na svakom sajmu izlagači očekuju promoviranje tvrtke, proizvoda i usluga, istaknu pritom popuste i akcije, direktno komuniciraju s posjetiteljima i drugim izlagačima, prodaju, ali i žele biti vidljivi medijima. Sve to bit će im omogućeno na navedenoj platformi. Prilike za pregovore i trenutno sklapanje poslova pomoći će i potaknuti B2B sastanci. Edukacije i promocije realizirat će se kao online konferencije, vebinari ili prezentacije.. 

"Najbolji u 2020" virtual

Unatoč tome što u ovoj godini na novosadskom sajmištu većina priredbi nije održana zbog pandemije koronavirusa, vrednovanje kvalitete proizvoda i usluga je organizirano. Na virtualnom Poljoprivrednom sajmu zasijat će proizvodi nositelja šampionskih pehara s ocjenjivanja "Najbolji u 2020".

Brzo, lako i jednostavno uz neophodnu registraciju svakom posjetitelju je omogućeno nazočiti virtualnom sajmu. Višestruka pretraga izlagača, pregled proizvoda i usluga, sajamske cijene i akcije sudionika, mogućnost dogovora za kupovinu, kongresne aktivnosti, ali i audio i video komunikaciju s izlagačima, komfor je koji Poljoprivredni sajam pruža svim korisnicima. Sudjelovanje na B2B sastancima omogućeno je i izlagačima i poslovnim partnerima, a potrebna je samo registracija profila.

Otkazan Sajam poljoprivrede u Novom Sadu - moguća virtualna smotra

Uvijek zanimljiv, a važan za poslovanje u agraru, Međunarodni poljoprivredni sajam online opravdava epitet brenda, a Novosadski sajam čini snažnijim u godini najvećih poslovnih izazova, poručuju organizatori. 


Tagovi

Međunarodni sajam poljoprivrede Novi Sad Online platforma Sajam Najbolji u 2020 Virtualno


Autorica

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirana novinarka koja je svoju specijalnost pronašla u agro novinarstvu. U poslu i životu vodi se Nietzscheovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

TRIAN – priprema organskog biljnog likera – novi blog Spoj domaćeg proizvoda, zaštite okoliša i rekreacije Ako želiš napraviti svoj kvalitetni unikatni domaći proizvod, pridruži nam se na besplatnom blogu i korak po korak pripremi svoj orga... Više [+]