Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Dow AgroSciences
  • 19.02.2014. 13:10

Novi vizualni identitet

Na 58. Seminaru biljne zaštite Dow AgroSciences je predstavio svoj novi branding

  • 426
  • 40
  • 0

Na 58. Seminaru biljne zaštite u Opatiji, koji se održavao od 11. - 14. veljače 2014. sudjelovala je i tvrtka Dow AgroSciences.

Izlaganje pod nazivom "Novi vizualni identitet tvrtke Dow AgroSciences"

Tvrtka je dobila priznanje za dugogodišnju potporu u organizaciji seminara, a priznanje je u ime tvrtke imao čast preuzeti g. Boris Paradžik, account manager.

Tvrtka je sudjelovala i u radnome dijelu izlaganja sa temom "Novi vizualni identitet tvrtke Dow AgroSciences", gdje je Andrea Mirković, tehnički predstavnik, upoznala sve prisutne sa novim "brandingom" tvrtke: "U 2012. godini tvrtka Dow AgroSciences započela je stvarati i provoditi novi vizualni identitet na globalnoj razini. Naša istraživanja su pokazala da do sada nismo imali nikakvu jedinstvenu sliku o našoj industriji / proizvodnji od strane kupaca - ni pozitivnu, ni negativnu.

Dow AgroSciences boca osigurava kvalitetu proizvoda - GREEN on GREY

Cilj ovog projekta bio je razviti i provesti odgovarajući globalni "brand" za Dow AgroSciences koji se odnosi na sve poslove, sve funkcije i u svim zemljopisnim područjima. "Branding" je više od vizualnog. On govori jedinstvenu priču o tome tko smo i razliku koju ćemo napraviti. Upravo je to razlog zašto smo se odlučili na ovaj globalni proces stvaranja novoga identiteta tvrtke. To podrazumijeva promjene u samom izgledu znaka - logotipa (više nije zeleni okrugli znak sa bijelim linijama unutar njega, nego je crveni romb, tj. dijamant - znak matične tvrtke The Dow Chemical Company). Korištenjem toga znaka kao novoga želimo prenijeti poruku da je Dow AgroSciences dio jedne velike organizacije sa sredstvima koja pokriva naše rastuće težnje."

Priznanje tvrtki za dugogodišnju potporu u organizaciji Seminara biljne zaštite

Želimo biti još konkurentniji i kompetitivniji u poljoprivrednoj industriji!

Slogan tvrtke Dow AgroSciences na globalnoj razini je - Solutions for the Growing World! Na našem hrvatskom jeziku to bi značilo - Rješenja za rastuće svjetske potrebe (Dow AgroSciences pruža znanstvena rješenja koja služe poboljšanju poljoprivrede i mi se zalažemo za zajednicu proizvođača i podržavamo sve brojniju ljudsku populaciju).

"Svakako želimo spomenuti dodatni element prepoznatljivosti kvalitete naše tvrtke, a to su Dow AgroSciences boce koje pružaju manju propusnost kisika, a time osiguravaju veću kvalitetu proizvoda. Vrlo su jednostavne za rukovanje i nisu štetne za okoliš."


Tagovi

Boris Paradžik Andrea Mirković Dow AgroSciences Zaštita okoliša Projekt


Partner

Dow AgroSciences RH

Ulica Petra Hektorovića 2, Zagreb, Hrvatska
tel: (0)99 / 47 - 01 - 010, e-mail: afranjic@dow.com web: http://www.dowagro.com