Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Eko je fora
  • 14.03.2016. 12:30

Novi standardi i zanimanja u eko poljoprivredi

Predavanje o aktualnostima u ekološkoj poljoprivredi: Eko je fora - novi standardi i zanimanja u ekološkoj poljoprivredi EU 2020.

  • 622
  • 66
  • 0

U Županijskoj komori Pula, u srijedu, 16. ožujka u 11 sati, ŽK Pula i Diopter - otvoreno učilište iz Pule, organizirat će predavanje o zakonskoj regulativi, mogućnostima i isplativosti proizvodnje te primjerima dobre prakse u ekološkoj poljoprivredi.

Predavanje je dio projekta Eko je fora, kojim se omogućuje poljoprivrednim proizvođačima (posebice ratarima, vinogradarima i maslinarima) Istarske županije službeno stjecanje zvanja ekološki poljoprivrednik.

Predavanje o aktualnostima u ekološkoj poljoprivredi

Predavači su istaknuti stručnjaci iz područja hortikulture, ekološke poljoprivrede i voćarstva: Višnja Šimunović (stručnjakinja i specijalistica za hortikulturu i trajne nasade), Marija Ševar (stručnjakinja na polju ekološke poljoprivrede), Irena Vrhovnik (vodeća slovenska stručnjakinja na polju voćarstva Mediterana i ekologije koja će predstaviti pozitivna iskustva iz Slovenije)

Moderator događanja jest Željko Prgomet.

Puni je naziv projekta Eko je fora - novi standardi i zanimanja u ekološkoj poljoprivredi EU 2020. Projekt je financirala Europska unija iz Europskoga socijalnog fonda u okviru Operativnog programa Razvoj ljudskih potencijala. Interes za sudjelovanje potvrđuje se ispunjavanjem online prijave. Prijaviti se možete još danas, 14. ožujka 2016.


Tagovi

Željko Prgomet Marija Ševar Višnja Šimunović Eko poljoprivreda


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Pšenica k'o na Markovo, repica skoro pa ocvala, zemlja suha, Sunce upeklo...
Što li će biti od ove godine.