Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam
  • 09.12.2013. 10:00

Nove poslovne prilike za Klaster poljomehanizacije

Na najvećem europskom sajmu poljoprivredne mehanizacije Agritechnica u Hannoveru koji je održan od 10.-16.11.2013. godine nastupio je i Klaster poljomehanizacije

  • 415
  • 33
  • 0

Među brojnim izlagačima na najvećem sajmu poljoprivredne mehanizacije - Agritechnica u Hannoveru svoj izložbeni prostor imao je Klaster poljomehanizacije i njegove članice. Na izložbenom prostoru od 108 m2 organiziran je nastup pet tvrtki koje su izložile svoje proizvode, dok su preostale članice nastupile s promidžbenim materijalima. Ovo drugo izlaganje napravljeno je u suradnji s HGK-om i Ministarstvom poduzetništva i obrta te uz potporu Osječko-baranjske županije.

Eurometal predstavio novi model motokultivatora

Iznimno uspješan nastup imala je osječka tvrka Euro-metal d.o.o. koja je nasljednica Standarda MIO u stečaju, za čije proizvode je vladao osobito velik interes posjetitelja sajma s Dalekog istoka. Na razini Klastera održan je i sastanak s predstavnicima kineske velike korporacije Chery, proizvođača velike poljomehanizacije.

"Nastupima i promocijom na velikim svjetskim sajmovima sada već između 60 i 70 posto proizvodnje naših članice završava u izvozu i upravo stoga i ubuduće ćemo raditi na još većoj internacionalizaciji svoga poslovanja, posebno kad je riječ o traženju novih kupaca te će se fokusirati na zemlje sjeverne, ali i Afrike u cjelini, Rusiju, Ukrajinu", rekao je Željko Erkapić, direktor Klastera poljomehanizacije za Glas Slavonije.

Izvor: Glas Slavonije


Tagovi

Klaster poljomehanizacije Eurometal Standard MIO HGK Chery Osječko-baranjska županija Ministarstvo poduzetništva i obrta


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Jeste li uočili kampanju?