Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Radionice
  • 22.02.2015. 12:00

Novcem iz fondova do poljoprivredne mehanizacije

U suradnji s Općinom Martijanec održat će se niz radionica za javni, privatni i civilni sektor.

  • 385
  • 35
  • 0

Kako iskoristiti natječaje Europske unije za građenje ili opremanje poljoprivrednih objekata, kupnju poljoprivredne mehanizacije, gospodarskih vozila, strojeva i opreme?

Pitanja na te odgovore dobili su polaznici radionice, poljoprivrednici i vlasnici OPG-a, održane u Kulturnom infomatičkom centru (KIC) u Martijancu. Predstavnici Lokalne akcijske grupe (LAG) Izvor pojašnjavali su program ruralnog razvoja Hrvatske od 2014. do 2020. na mjeru 4 Ulaganja u fizičku imovinu, sa podmjerama 4.1. Potpora za ulaganje u poljoprivredna gospodarstva te podmjerom 4.2. Potpora za ulaganja u preradu, marketing ili razvoj poljoprivrednog proizvoda.

Sudionicima su prikazani i koraci koje je potrebno učiniti prije same prijave na natječaj te je prikazan način prijave na natječaje Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje od 2014. - 2020. koja se radi putem programa Agronet te novi način prikupljanja potrebnih ponuda za projekte.

Osim Mjere 4 Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje od 2014. - 2020. prezentirane su i ostale mjere za koje su najavljeni natječaji tokom 2015. poput Mjere 6 Razvoj poljoprivrednog gospodarstva i poslovanja.

Ovo je samo jedna od nizu planiranih radionica koje će LAG Izvor u suradnji sa Općinom Martijanec održati za javni i privatni te civilni sektor.


Tagovi

LAG Izvor Program ruralnog razvoja Martijanec Natječaj Potpora za ulaganje Poljoprivredna oprema Poljoprivredna mehanizacija Mjera 6 Mjera 4


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kineski uvoz žitarica i uljarica ostat će na rekordnoj razini

Unatoč nedavnom nizu otkazivanja prethodno ugovorenih količina, kineski uvoz žitarica i uljarica ove će godine ostati visok. Kupnju potiču niže globalne cijene i manjkovi...

Više [+]