Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Osposobljavanje
  • 29.09.2019. 15:00
  • Zadarska, Zadar

Nezaposlene žene osposobljavaju za vrtlarice u permakulturnim i urbanim sredinama

U sklopu projekta PERMA-HORTI - Zadarska inicijativa za permakulturni dizajn i urbanu hortikulturu, održat će se verificirano osposobljavanje iz područja permakulture i urbane hortikulture za 24 nezaposlene polaznice.

Foto: Pixabay/Free-Photos
  • 1.495
  • 237
  • 0

Poljoprivredna, prehrambena i veterinarska škola Stanka Ožanića poziva zainteresirane da se uključe na verificirani inovativni interdisciplinarni program osposobljavanja za nezaposlene žene (upis u e – radnu knjižicu) iz područja permakulturnog dizajna i urbane hortikulture u sklopu projekta PERMA – HORTI – Zadarska inicijativa za permakulturni dizajn i urbanu hortikulturu.

Program osposobljavanja namijenjen je isključivo nezaposlenim ženama s područja Zadarske županije te im pruža mogućnost stjecanja novih vještina i znanja iz područja permakulture i urbane hortikulture kao i njihovu veću kompetentnost i konkurentnost na tržištu rada. Također kroz program osposobljavanja polaznice će imati priliku naučiti kako pokrenuti vlastiti posao i vlastitu poljoprivrednu proizvodnju te na koji način se prijavljivati na natječaje iz fondova Europske unije i ostvarivati poticaje u poljoprivredi.

"Program osposobljavanja potpuno je besplatan. Osposobljavanje će trajati 150 sati: od toga 55 sati teorijskog dijela i 95 sati praktičnog dijela, a točni dani predavanja definirati će se kad se oformi grupa s točnim brojem polaznica. Nakon završetka svih 150 sati nastave slijedi kratka provjera znanja te se nakon uspješne provjere polaznicama izdaje uvjerenje o osposobljavanju za poslove u permakulturnim i urbanim sredinama kao i upis stečene titule vrtlarica u permakulturnim i urbanim sredinama u e-radnu knjižicu. Naravno, jedini uvjet za upis na ovoj program je da su polaznice nezaposlene", najavljuju iz Zadarske inicijative za permakulturni dizajn i urbanu hortikulturu.

Plan početka izvođenja programa osposobljavanja je sredina/kraj desetog mjeseca, a u sklopu projekta PERMA-HORTI - Zadarska inicijativa za permakulturni dizajn i urbanu hortikulturu održati će se verificirano osposobljavanje iz područja permakulture i urbane hortikulture za 24 nezaposlene polaznice.

Za prijavu na program osposobljavanja i sve dodatne informacije javite se na e-mail: senad.salihovic@agrra.hr ili broj mob: 098 1808 -678


Tagovi

Vrtlarica u permakulturnim i urbanim sredinama Osposobljavanje Hortikultura Peramkultura


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zagorska smokva danas :(
Foto: Facebook/Volim Zagorje
https://tinyurl.com/5kb3udrs