Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Brend Vrgorca
  • 27.04.2023. 09:00
  • Splitsko-dalmatinska, Vrgorac

Ne propustite prvi Dan vrgoračkih jagoda!

Pridružite nam se na jedinstvenom događaju koji veliča sezonsko najcrvenije voće, poručuju iz Grada Vrgorca i Udruge Vrgoračke jagode.

Foto: Grad Vrgorac
  • 1.072
  • 143
  • 0

Grad je to poznat po Tinu Ujeviću, vrhunskom pršutu i kvalitetnom vinu, ali i brendu - vrgoračka jagoda, koja se ističe upravo svojom bojom, mirisom i okusom, stoji u pozivu na prvi Dan posvećen ovom voću u Vrgorcu.

Kako kažu, održava se u petak, na najpoznatijoj tamošnjoj lokaciji, u Parku IV. Gardijske brigade – Pauci gdje će vas dočekati i pregršt radionica, panela, edukacija i zabave.

"Gastro doživljaj ne može proći bez Udruge vrgoračkih jagoda sa svježim, upravo ubranim plodovima koje će se moći premjerno probati i kupiti", najavljuju.

Osim toga, dodaju, posjetitelje će oduševiti deserti i slastice po posebnim recepturama, a kvalitetna vrgorska vina će utažiti žeđ. U cijelu priču se savršeno uklapa i lokalni brend Poetica, nagrađivani gin koji je na nedavnom sajmu u Berlinu osvojio upravo prvo mjesto za najbolju destileriju u Hrvatskoj. 

Započela je berba vrgoračkih jagoda, u punom jeku bit će krajem mjeseca

"Pridružite nam se na jedinstvenom događaju koji veliča sezonsko najcrvenije voće", poručuju iz Grada i Udruge Vrgoračke jagode. 


Tagovi

Dan vrgoračkih jagoda Vrgoračke jagode Brend Crveno voće


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Hrvatska rosé vina osvojila 17 medalja Na najvećem specijaliziranom natjecanju za rosé vina na svijetu Concours Mondial de Bruxelles hrvatski vinari osvojili su17 medalja - 8 zlatnih i 9 srebrnih. Četiri zlatne medalje osvojile su dalmatins... Više [+]