Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Porcijunkulovo
  • 26.07.2017. 14:35

Ne propustite Porcijunkulovo!

I ove godine na Porcijunkulovu u Čakovcu od 28. srpnja do 2. kolovoza će se predstaviti brojni OPG-ovi.

Foto: Facebook/Porcijunkulovo
  • 507
  • 32
  • 0

Organizator, Turistička zajednica grada Čakovca i ove godine najavljuje program Porcijunkulova od 28. srpnja do 2. kolovoza, kojim će obuhvatiti izložbe i radionice starih zanata i obrta, koncerte, edukativne i zabavne radionice za mališane, prezentacije međimurskih vina, predstavljanje proizvoda brojnih OPG-ova, oldtimer susret i mnogi drugi sadržaji.

U strogom centru grada i Perivoju Zrinskih obilje sadržaja očekuje nas ovoga ljeta, na manifestaciji koja je pomaknula vlastite granice već nekoliko puta i stekla nove pozicije na turističkoj, vjerskoj i kulturnoj karti. Iznenađenja se nižu od ljeta do ljeta pa će tako i ovogodišnje izdanje Porcijunkulova svojoj publici donijeti osvježenja.

Program u režiji gradske Turističke zajednice svojim će angažmanom obogatiti čakovečki franjevci i poklonici sv. Franje Asiškog.

Foto: Facebook/Porcijunkulovo


Tagovi

Porcijunkulovo Čakovec Sajam


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.