Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Maslinovo ulje
  • 30.10.2021. 16:30
  • Istarska, Vodnjan

Ne propustite Dane mladog maslinovog ulja u Vodnjanu

Ove će godine fokus manifestacije biti na lokalnim maslinarima i uljarima te njihovim proizvodima, možda i više nego ikad prije.

Foto: Vedran Stapić
  • 145
  • 15
  • 0

Već tradicionalno u Vodnjanu održat će se međunarodni događaj "Dani mladog maslinovog ulja – Giornate dell’olio d’oliva novello", najavio je gradonačelnik Edi Pastrovicchio

Manifestacija, koja je ime ovog grada i dobar glas o njegovim ekstra djevičanskim maslinovim uljima pronijela svijetom, održat će se od 19. do 21. studenog ove godine. 

"Očekujemo velik broj posjetitelja te dolazak najboljih proizvođača maslinovih ulja iz regije kao i drugih autohtonih poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda te poljoprivredne opreme", istaknuo je.

Ove će godine fokus manifestacije biti na lokalnim maslinarima i uljarima te njihovim proizvodima, možda i više nego ikad prije, a neće izostati ni stručna predavanja, cooking show te vođene degustacije u Oil baru.

"Pripremat će se izvrsna jela od najboljih namirnica i autohtonih proizvoda, a svaka delicija povezuje se s pričom mladih maslinovih ulja našeg područja", najavljuju organizatori. 

Uz Covid potvrdu

Inače, cilj ovog događaja prvenstveno je promocija mladog maslinovog ulja sa područja Vodnjanštine, eno gastronomske ponude Grada Vodnjana-Dignano, a zatim i promidžba samih izlagača poljoprivrednih proizvoda iz regije i inozemstva. Također, ovom manifestacijom doprinosi se kreiranju brenda Vodnjana kao grada maslinovog ulja.

"Dani mladog maslinovog ulja jedinstvena je manifestacija koja pruža ugodno okruženje za poslovne i privatne susrete, stoga Vas pozivamo da dođete na ovogodišnju manifestaciju i uživate u Vodnjanu s nama", poručuju. 

Više o manifestaciji možete pronaći ovdje

16. izdanje odvijat će se u skladu s epidemiološkim preporukama i mjerama te će ulaz u šator biti moguć isključivo uz Covid potvrde uz mogućnost testiranja na licu mjesta.


Tagovi

Dani mladog maslinovog ulja Giornate dell’olio d’oliva novello Edi Pastrovicchio Vodnjan


Autorica

Lucija Bencaric

Više [+]

Magistra agroekonomike. Rado istražuje novosti u poljoprivredi.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Stiglo nam je astronomsko proljeće. Jedna zanimljivost: sve do 2050. godine počinjat će 20.3. Između 2050. i 2100. godine naizmjence 19. i 20. ožujka, a tek nakon 2100. se početak proljeća opet vraća na 21. ožujka, piše na FB stranici Kad ć... Više [+]