• Agrokos
  • 14.10.2019. 12:00
  • Priština

Ne propustite AGROKOS - najveći sajam agrobiznisa, hrane i pića na Kosovu!

Sajam nudi mogućnosti svim izlagačima da uspješno promoviraju svoju ponudu u vrlo uspješnom poslovnom okruženju.

Foto: Agrokos
  • 449
  • 45
  • 0

Ovogodišnje, 19. izdanje Međunarodnog sajma agrobiznisa, hrane i pića AGROKOS održava se 23. listopada u Prištini i bit će otvoren do 25. listopada.

Sajam nudi mogućnosti svim izlagačima da uspješno promoviraju svoju ponudu u vrlo uspješnom poslovnom okruženju. Za tri dana trajanja sajma predstavit će se razne kompanije iz balkanskih zemalja, kao što su Crna Gora, Bosna i Hercegovina i sjeverna Makedonija.

Pokazalo se da su tvrtke spremne ponuditi svoju suradnju lokalnim tvrtkama na Kosovu. AGROKOS je postao vjeran savjetnik i partner tisućama lokalnih i međunarodnih agrobiznisa koji su tijekom godina izlagali i posjećivali ovaj događaj. Istodobno, putem B2B platforme posebno dizajnirane za svoje izlagače, AGROKOS nastoji pomoći svim tvrtkama da prošire svoje interno tržište i pronađu partnere u inozemstvu.

Kao važan događaj u zemlji, AGROKOS je uvijek bio u bliskom partnerstvu s vladinim institucijama i organizacijama Kosova koje provode trenutne projekte u agrobiznisu.

Uz sajam, za profesionalne posjetitelje generalni direktor organizira različite informativne i stručne aktivnosti, kao što su seminari, radionice, konferencije znanstvenih i stručnih stručnjaka u tom području.

AGROKOS pozdravlja domaće i međunarodne tvrtke, s jedinom svrhom - stvaranja nove suradnje i širenja tržišta svojih proizvoda.


Tagovi

Agrokos Sajam Kosovo Agrobiznis Priština


Partner

Agrokos

Emrush Miftari 12, Velani, 10000 Priština, Kosovo
tel: +381 38 220 003, e-mail: [email protected] web: https://ceokos.com/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

#mojepovrće ,svježe slike od jučer ,i kako je došlo do jučer,naša proizvodnja od sjemenke do ploda :... Pročitaj cijelu bilješku »