Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam hrane
  • 28.03.2017. 18:40

Ne propustite 43. Sajam hrane u Budvi

Paralelno sa 43. Sajmom hrane, organizirat će se 26. Međunarodni Sajam turizma i 22. Sajam ekologije što predstavlja priliku izlagačima da iskoriste benefite sinergije sajamskih platformi.

Foto: jadranskisajam.co.me
  • 543
  • 34
  • 0

Već 43. Sajam hrane održat će se od 20. do 23. travnja 2017. godine na Jadranskom sajmu u Budvi.

Posvećen agrobiznisu, Sajam hrane okuplja izlagače iz sektora prehrambene industrije, poljoprivredne proizvodnje, vinarstva i vinogradarstva, alkoholnih i bezalkoholnih pića, mediteranskih kultura, industrije kave, maslinovog ulja, pčelarstva i medarstva, organske hrane, prerade ribe, konditorskih proizvoda, pakiranja i ambalaže.

Namijenjen je i predstavljanju opreme za preradu i pripremu hrane, proizvoda kemijske industrije, ponude proizvođača, uvoznika i distributera poljoprivredne mehanizacije, kao i proizvoda i usluga distributivnih lanaca.

Paralelno sa 43. Sajmom hrane, organizirat će se 26. Međunarodni Sajam turizma i 22. Sajam ekologije što predstavlja priliku izlagačima da iskoriste benefite sinergije sajamskih platformi. Tradicionalno prisustvo brojne publike, predstavnika turističke industrije, medija i profesionalnih kupaca iz Crne Gore i regije, uoči ljetne turističke sezone, pružaju mogućnost da na efikasan način, u kratkom vremenu ostvarite značajne komercijalne efekte.

Posebno mjesto Sajma hrane u prodajno-promotivnim aktivnostima prehrambene i pratećih industrija potvrđuje i oznaka UFI Approved Event, kojom je Globalna Asocijacija Sajmova istaknula međunarodno i poslovno značenje manifestacije.

Ispod teksta, u dokumentu, pronađite pozivicu za sajam. Rok za prijavu je 8. travnja 2017.

Foto: jadranskisajam.co.me


Tagovi

Sajam hrane Budva


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Baranji nova balvan revolucija. Uskoro opširnije