Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Božićni sajam
  • 11.11.2018. 09:00

Ne propustite 15. Poljoprivredni božićni sajam i 14. Izložbu rakija Zagrebačke županije

Za sve proizvođače koji dostave uzorke rakija/likera ocjenjivanje će biti besplatno, a uzorci će biti izloženi za vrijeme trajanja Božićnog sajma.

Foto: Facebook/Stjepan Kožić
  • 246
  • 27
  • 0

U razdoblju od 1. do 2. prosinca 2018. u sportskoj dvorani OŠ Pušća održati će se 15. Poljoprivredni božićni sajam, na kojem će poljoprivredni proizvođači imati priliku izložiti i prodavati svoje proizvode.

U sklopu sajma održat će se 14. izložba rakija Zagrebačke županije te dodjela diploma najbolje ocjenjenim rakijama i likerima koje proizvode proizvođači s područja Zagrebačke županije.

Molimo zainteresirane proizvođače rakija i likera da  dvije (2) staklene boce rakije/likera  (0,5 do 1,0 litra)  po uzorku, sa ispunjenim Prijavnim listom dostave do 14. studenoga 2018. god. u vremenu od 8.00 – 14.00 sati u HPŠSS ili Općinu Pušća, Kumrovečka 109,  Donja Pušća te u  urede HPŠSS službe (Sv. Ivan Zelina, Velika Gorica, Vrbovec).

Za sve proizvođače koji dostave uzorke rakija/likera ocjenjivanje će biti besplatno, a uzorci će biti izloženi za vrijeme trajanja Božićnog sajma.

Prijavni list za ocjenjivanje rakija/likera možete preuzeti u dokumentu ispod teksta. 


Dokumenti


Izvori

Uprava za stručnu podršku razvoju poljoprivrede


Tagovi

Poljoprivredni božićni sajam Pušća Izložba rakija


Partner