Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Mjera 1
  • 28.10.2018. 12:00

Naučite upravljati financijama na poljoprivrednom gospodarstvu

Prijavite se na tečaj Hrvatske poljoprivredno-šumarske savjetodavne službe!

Foto: Bigstockphoto/Yastremska
  • 406
  • 48
  • 0

Naučite upravljati financijama na poljoprivrednom gospodarstvu. Naime, kako najavljuju iz HPSŠS, 6. i 7. studenog 2018. u prostorijama Hrvatske poljoprivredno-šumarske savjetodavne službe u Buzinu, Bani 110, održat će se tečaj pod nazivom "Upravljanje financijama na poljoprivrednom gospodarstvu“. Predavači će biti dr. sc. Davorin Hrsto i dipl. oec. Marko Mraović djelatnici Hrvatske poljoprivredno-šumarske savjetodavne službe.

Na poljoprivrednim gospodarstvima se javlja sve veća potreba kontinuiranog evidentiranja i praćenja proizvodnih ekonomskih i financijskih rezultata, radi što uspješnijih poslovnih rezultata. Cilj ovog tečaja je upoznati poljoprivrednike s važnim pojmovima iz područja ekonomije, poslovanja gospodarstva i financija, koji su važni kako u njihovom svakodnevnom poslovanju tako i u životu.

"Upravljanje financijama na poljoprivrednom gospodarstvu“, tečaj je iz M01 Prenošenje znanja i aktivnosti informiranja iz Programa ruralnog razvoja 2014.-2020.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti ovdje


Izvori

Uprava za stručnu podršku razvoju poljoprivrede


Tagovi

Tečaj HPŠSS Mjera 1 Financije


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).