Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Grad Benkovac
  • 04.12.2018. 18:00

Nauči, usavrši, pokreni - Grad Benkovac poziva vas na verificirane edukacije u poljoprivrednom sektoru

Želiš li biti uzgajivač povrća, ljekovitog i aromatičnog bilja ili alkoholnih i bezalkoholnih pića, prijavi se! P.S. Provjeri tko se može prijaviti na edukaciju.

Foto: Bigstockphoto/yuris010
  • 156
  • 8
  • 0

Grad Benkovac poziva zainteresirane na verificirane edukacije u poljoprivrednom sektoru. Naime, u sklopu programa Podrška socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina projekta ˝Nauči, usavrši, pokreni˝ pozivaju se svi zainteresirani, koji imaju 30 ili više godina te su nezaposleni 1 godinu ili duže, na verificirane edukacije u poljoprivrednom sektoru, s područja Grada Benkovca i susjednih općina (Općina Lišane Ostrovičke, Općina Polača, Općina Stankovci), koje će se održavati iz 3 smjera:

  1. Uzgajivač povrća- 10 polaznika
  2. Uzgajivač ljekovitog i aromatičnog bilja- 10 polaznika
  3. Proizvođač alkoholnih i bezalkoholnih pića- 10 polaznika

Svih 30 polaznika također će proći verificiranu edukaciju funkcioniranja i vođenja poslovanja obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva te motivacijsko - komunikacijsku radionicu.

Grad Benkovac je sklopio Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava s Ministarstvom za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku te Hrvatskim zavodom za zapošljavanje. Projektom se želi povećati mogućnost za zaposlenje, umanjiti rizik od socijalne isključenosti i siromaštva marginaliziranih skupina, navode iz gradske uprave. 

Edukacija počinje u veljači 2019. godine u Benkovcu, a prijave se zaprimaju do sredine siječnja 2019. godine.  Obrasce za prijavu možete preuzeti u zgradi Gradske uprave Benkovac, na Hrvatskom zavodu za zapošljavanje - ispostava Benkovac i u Gradskoj knjižnici Benkovac. Za sva dodatna pitanja javiti se na ac-prostorno@benkovac.hr.
 


Tagovi

Grad Benkovac Edukacija Poljoprivreda


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dakle uspjeh je djelomičan. Prvo zahvala gđi Maji Celing Celić na savjetu i informacijama. Sjeme tikve sudovnjače je dalo rezultat. Ostalo sjeme (one tikve sa dugačkim vratom nisu uspjele, jako su se deformirale u oblik krastavca :-) ). U p... Više [+]