Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Ruralna manifestacija
  • 19.05.2015. 09:45

Natjecanje u oranju i ove godine u VPŽ!

Održan sastanak Organizacijskog odbora 13. natjecanja u oranju Republike Hrvatske i 4. natjecanja u oranju konjima Republike Hrvatske.

  • 235
  • 10
  • 0

U ponedjeljak, 18. svibnja, u velikoj vijećnici Virovitičko-podravske županije održan je drugi sastanak Organizacijskog odbora za pripremu i organizaciju 13. Natjecanja u oranju Republike Hrvatske i 4. Natjecanja u oranju konjima Republike Hrvatske. Nazočne je pozdravio zamjenik župana Zdravko Dijaković te naglasio značaj održavanja ove manifestacije na području Virovitičko-podravske županije.

Sastanku su, uz zamjenika župana Dijakovića, nazočili, predsjednik Svjetske oračke organizacije Tugomir Majdak, predsjednik Hrvatske udruge za organizaciju natjecanja orača Ivan Katalinić. Katalinić je istaknuo važnost održavanja natjecanja u oranju te zadovoljstvo u suradnji s Virovitičko-podravskom županijom i Općinom Suhopolje, domaćinima ovogodišnjeg Državnog natjecanja.

Siniša Hrgović, trener hrvatske reprezentacije orača i član Organizacijskog odbora predstavio je radne skupine i Program natjecanja, te obveze i zaduženja nužne za organizaciju.

Održan sastanak Organizacijskog odbora 13. natjecanja u oranju Republike Hrvatske i 4. natjecanja u oranju konjima Republike Hrvatske.

Državno natjecanje će se održati u Virovitičko-podravskoj županiji 5. rujna ove godine na području općine Suhopolje, u mjestu Borova.

Virovitičko-podravska županija je drugi puta nakon 2010. godine domaćin ovog natjecanja, koje je s godinama preraslo u jednu od najznačajnijih i najposjećenijih poljoprivrednih i ruralnih manifestacija u RH. Na natjecanju se očekuje dolazak 18 županija i oko 35 orača, kao i 15-tak orača u oranju konjima.


Tagovi

Natjecanje u oranju Tugomir Majdak Zdravko Dijaković Ivan Katalinić Orači Siniša Hrgović Suhopolje Svjetska oračka organizacija


Partner

Virovitičko-podravska županija

Trg Ljudevita Patačića 1, 33000 Virovitica, Hrvatska
tel: +385 (0) 33 638 140, e-mail: ured.zupana@vpz.hr web: http://www.vpz.com.hr

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Jeste li uočili kampanju?