Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Natjecanje orača
  • 29.06.2015. 17:25

Natjecanje orača Krapinsko-zagorske županije

Pozivamo sve zainteresirane oračice i orače da se prijave najkasnije do 30. lipnja 2015. na natjecanje orača Krapinsko-zagorske županije koje će se održati 18. srpnja u Zlatar Bistrici.

  • 164
  • 12
  • 0

Pozivamo sve zainteresirane oračice i orače da se prijave najkasnije do 30. lipnja 2015. na 13. natjecanje orača Krapinsko-zagorske županije koja tradicionalno daje najbolje državne i svjetske natjecatelje čija se vještina temelji na tradiciji, marljivosti i spretnosti zagorskih poljoprivrednica i poljoprivrednika.

Krapinsko-zagorska županija, Udruga natjecatelja u oranju Krapinsko-zagorske županije i Savjetodavna služba organiziraju 13. Natjecanje orača Krapinsko-zagorske županije koje će se održati 18. srpnja 2015. godine u Zlatar Bistrici. Priprema parcele u Zlatar Bistrici za natjecanje i trening orača održati će se 17. srpnja 2015. godine.

Pozivamo sve zainteresirane oračice i orače da svoju popunjenu prijavu (koja se nalazi ispod teksta) dostave do 30. lipnja 2015. godine u Krapinsko-zagorsku županiju u Upravni odjel za gospodarstvo, poljoprivredu, promet, komunalnu infrastrukturu i EU fondove, Magistratska 1, Krapina ili na e-mail: mirela.behin@kzz.hr ili na fax. 049/329-203. Za sve detaljnije informacije obratite se na telefon 049/329-049.


Dokumenti


Tagovi

Natjecanje orača Krapinsko-zagorska županija KKŽ Prijave Natjecatelji


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Tomislavgradu je ovih dana završila berba grožđa u jedinom komercijalnom vinogradu @Knebu koji se proteže na 965 m nadmorske visine, što ga čini jedinstvenim u svijetu. Potvrdili su i iznimnu kvalitetu vina upravo zbog visoke nadmorske vi... Više [+]