Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Ljetna škola poljoprivrede
  • 03.02.2016. 18:40

Natječaj: Ljetna škola poljoprivrede u Češkoj!

Studenti Agronomskog fakulteta još se mogu prijaviti za odlazak u ljetnu školu koja će se u srpnju održati u Pragu.

Foto: pixabay.com
  • 315
  • 27
  • 0

U toku je natječaj za odlazak u međunarodnu ljetnu školu Management of agriculture and food in Danube region - interdisciplinary and intercultural approach koja će se održati u češkom glavnom gradu Pragu od 10. - 22. srpnja 2016.

Prijaviti se mogu studenti diplomskih studija te studenti završne godine preddiplomskih studija Agronomskog fakulteta u Zagrebu. Ljetna škola se održava u okviru mreže sveučilišta CASEE (ICA Regional Network for Central and South Eastern Europe) te DAFM združenog studijskog programa. Troškovi boravka i prijevoza bit će osigurani za dva studenta u sklopu CEEPUS programa.

Prijave se primaju do četvrtka 04. veljače 2016. u Uredu za međunarodne odnose (UMO), zagrebačkog Agronomskog fakulteta, V. paviljon, 3. kat, a one s nepotpunom dokumentacijom neće biti razmatrane.

Prilikom prijave treba predati:

  • Ispunjen prijavni obrazac koji je dostupan i ispod ovoga teksta
  • Prijepis ocjena s preddiplomskog i/ili diplomskog studija i
  • Potvrdu o znanju engleskog jezika.

Rangiranje studenata izvršiti će se prema prosjeku ocjena, s tim da minimalni mora biti 3,5 zatim razini studija i znanju engleskog jezika.

Rezultati natječaja bit će poznate do 15. veljače 2016. Dodatne informacije mogu se dobiti na telefon: 01/239-3611/4043 ili e-mail: umo@agr.hr. Prijavnicu možete preuzeti ispod teksta.

Foto: pixabay.com


Dokumenti


Tagovi

Ljetna škola Prag Agronomski fakultet CASEE CEEPUS program


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lijep proljetni dan mnogi su iskoristili za radove u poljoprivredi. Sade se vinogradi, uređuju okućnice, priprema se tlo