Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Novosadski sajam
  • 22.02.2014. 11:00

Nastup na poljoprivrednom sajmu Novi Sad

Novosadski poljoprivredni sajam kvalitetnom sajamskom ponudom pruža brojne mogućnosti za svoje izlagače, kao i posjetitelje

  • 279
  • 24
  • 0

Hrvatska obrtnička komora organizira zajednički nastup hrvatskih poljoprivrednika na 81. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu. HOK će sufinancirati 30% troškova standardno uređenog izložbenog prostora.

Novosadski poljoprivredni sajam održat će se od 20. do 26. svibnja 2014. godine. Radi se o najvažnijem i najvećem sajmu u Republici Srbiji, koji brojem izlagača, posjetitelja i bogatom sajamskom ponudom pruža brojne mogućnosti hrvatskim obrtnicima i poduzetnicima, kako bi kvalitetno prezentirali svoje proizvode i usluge.

Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu objedinjuje sljedeće djelatnosti: poljoprivrednu mehanizaciju i rezervne dijelove, izradu alata, strojogradnju, hidrauliku i pneumatiku, ambalažu za poljoprivredu, poljoprivredne proizvode, prehrambenu i kemijsku industriju, proizvode gumarske industrije, šumarstvo, navodnjavanje, odvodnju, građevinarstvo, strojeve i opremu za obradu metala, proizvodnju proizvoda od metala, obradu drva, preradu plastičnih masa i proizvode od plastike, elektroniku i energetiku, obnovljive izvore energije uz kolektivne nastupe zemalja.

Na prošlogodišnjem sajmu sudjelovalo je preko 800 izlagača na više od 48.000 m2 izložbene površine. Činjenica da je na prošlom sajmu nastupilo 60 stranih zemalja, što kroz zajedničke nastupe što pojedinačno, potvrđuje da ovaj sajam ima uistinu značajan međunarodni karakter. Preko 100.000 posjetitelja, od čega 73.121 profesionalnih, prisustvovalo je sajmu održanom 2013. godine.

Cijena izlagačkog prostora, uz logistiku nastupa po principu "ključ u ruke", za članove HOK-a iznosi 170,80 /m2. Puna cijena izlaganja za izlagače koji nisu članovi HOK-a iznosi 245,00 €/m2. Minimalna izlagačka površina iznosi 2 m2, osim u slučaju vertikalnog panoa na stijeni 1 m2.

Hrvatska obrtnička komora organizira nastup po sistemu "ključ u ruke". Svaki izlagač priprema svoju prezentaciju, uz izložbeni prostor uređen sukladno njegovoj prijavi i potrebama izložbenog prostora te dobiva i dva natpisa na štandu, reprezentaciju i dežurstvo, najavu nastupa, transport eksponata, relacija Zagreb - Novi Sad - Zagreb i postavu na štandu, znači kompletnu logistiku potrebnu za kvalitetan sajamski nastup.

Krajnji rok za prijavu za izlaganje na sajmu je 25. 3. 2014. ili do popune izložbenog prostora. Za sve dodatne informacije zainteresirani se mogu obratiti u HOK na broj telefona 01/480 66 50 (Dražen Horvat) ili putem e-maila: drazen.horvat@hok.hr i hok@hok.hr


Tagovi

Poljoprivredni sajam Novi Sad Poljomehanizacija Traktori Kombajn HOK HGK Dražen Horvat


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Tisuće španjolskih poljoprivrednika prosvjedovalo u Madridu: Guše nas pravila ZPP-a

Tisuće španjolskih poljoprivrednika i jučer su, 17. ožujka, prosvjedovali u središtu Madrida.  Kako piše dw.com, u centar glavnog grada stigli su sa stotinama traktora, z...

Više [+]