Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Vinatlon
  • 12.10.2021. 16:30
  • Osječko-baranjska, Zmajevac

Nakon odgode, Vinatlon ima novi termin

Riječ je o novoj manifestaciji u Baranji koja spaja vino, gastronomiju i umjetnost u cjelinu.

Foto: Depositphotos/dasha11
  • 163
  • 21
  • 0

Odgođena manifestacija Vinatlon održat će se 23. listopada u Zmajevcu, najavili su organizatori Udruga vinogradara Baranje Zmajevac.

Podsjetimo, događaj se trebao održati prošlog mjeseca, 17. i 18. rujna, no tragičan događaj pogibije djeteta, organizatore i mjesto ostavio je u tuzi, uslijed čega su za oko mjesec dana prolongirali ‘feštanje’ zmajevačkim surducima.

Inače, riječ je o novoj manifestaciji u Baranji koja spaja vino, gastronomiju i umjetnost u cjelinu.

Pravila igre ostala su ista. Od Doma kulture u Zmajevcu i podizanja kotizacije, kreće se, sa dobivenima – čašom, majicom i ruskakom, kao i s 20 bonova za degustaciju, na ‘bojno polje’ vinskih podruma surducima Zmajevca, da bi sve završilo u reformatorskom surduku koncertima Slavonia Benda i Hladnog piva (19 sati).

Za one s izraženijim natjecateljskim duhom tu je i Bačvatlon - utrka u guranju vinskih bačvi u kojoj možete osvojiti voucher za konzumaciju pet litara vina u svakoj od vinarija sudionica Vinatlona koji se može iskoristiti u roku od godine dana. 

Također, organizatori su zajedno s Akademijom za umjetnost i kulturu organizirali umjetničku koloniju. Naime, na različite lokacije postavit će platno, gdje će se posjetitelji moći potpisati, a bit će i puno mikrolokacija s glazbom kao i koncerti Slavonia Benda i Hladnog piva.

Prijavu za Vinatlon možeš pronaći ovdje

"Dođi, zaigraj jednu od naših vinskih igara, osvoji godišnju zalihu vina, sudjeluj na umjetničkim radionicama i uživaj u vrhunskim baranjskim vinima", poručuju organizatori.

Spomenimo za kraj, kotizacija za Vinatlon je 200 kuna po osobi, a isti iznos plaća se i za Bačvatlon samo po ekipi. 


Tagovi

Vinatlon Novi datum Bačvatlon Vino Zmajevac Baranja


Autorica

Lucija Bencaric

Više [+]

Magistra agroekonomike. Rado istražuje novosti u poljoprivredi.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Hrvatska rosé vina osvojila 17 medalja Na najvećem specijaliziranom natjecanju za rosé vina na svijetu Concours Mondial de Bruxelles hrvatski vinari osvojili su17 medalja - 8 zlatnih i 9 srebrnih. Četiri zlatne medalje osvojile su dalmatins... Više [+]