Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Zagreb 2016.
  • 15.02.2016. 09:20

Najveći regionalni Whisky sajam

U Zagrebu će se 26. i 27. veljače održati najveći regionalni Whisky sajam.

Foto: Whisky Fair Zagreb
  • 161
  • 10
  • 0

Pod sloganom Jedno piće, tisuću okusa, u Zagrebu će se 26. i 27. veljače 2016. u prostorijama Hypo Event centra, Slavonska avenija 6, održati najveći regionalni Whisky sajam. Posjetitelji će imati priliku zaviriti u svijet ovoga pića i upoznati nepoznate vrhunske brendove koji u sebi nose stoljećima stvaranu tradiciju, okuse i kvalitetu.

Svi vodeći hrvatski uvoznici i distributeri predstavit će svoju ponudu, a ambasadori ove uzbudljive kapljice pomoći će vam da saznate zašto cijeli svijet uživa u njemu.

U sklopu sajma bit će degustacija, predavanja, kušaonica i radionica. Pića naravno, neće nedostajati, ali neće niti hrane. S obzirom na ograničeni broj mjesta, morate imati ulaznice. Najjeftinije su dnevne, cijena kojih je 50,00 kn, a o načinima nabave informirajte se putema e-maila: info@mozaik-grupa.hr

Cjelokupni program sajma dostupan je ispod teksta.

Foto: Whisky Fair Zagreb


Dokumenti


Tagovi

Whisky sajam Zagreb Brendovi Distributeri Degustacije


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.