Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Polagra-Premiery
  • 19.12.2015. 12:00

Najveći poljski sajam mehanizacije!

U poljskom Poznanu ne propustite vidjeti posljednje trendove u poljoprivrednoj mehanizaciji!

Foto: www.polagra-premiery.pl
  • 337
  • 20
  • 0

Polagra-Premiery u Poznanu je jedna od najmlađih i najbrže rastućih sajmova. Ovaj sajam poljoprivredne mehanizacije odvija se svake druge godine.

Vrijeme i oblik održavanja sajma Polagra utvrđeni su temeljitim istraživanjem tržišta te savjetovanjima s predstavnicima poljoprivrednog sektora Poljske. Budući da novitete u mehanizaciji u Poznanu predstavljaju i domaći i strani proizvođači, a izložbe posjećuju vlasnici najvećih poljskih farmi i trgovaca iz mnogih zemalja Srednjoistočne Europe, Poznan je postao ključno mjesto susreta i poslovnih sastanaka.

Organizatori se mogu pohvaliti činjenicom da je prethodni sajam posjetilo je 40.000 posjetitelja, a izlagalo 300 izlagača iz 16 zemalja.

Sljedeći Polagra-Premiery svoja će vrata otvoriti od 21. do 24. siječnja 2016., stoga ne propustite vidjeti koji su to posljednji trendovi u poljoprivrednoj mehanizaciji.

Foto: www.polagra-premiery.pl


Tagovi

Polagra-Premiery Poznan Poljoprivredna mehanizacija Poljoprivredni sajam


Autorica

Marina Bošnjak

Više [+]

Marina je urednica na AgroKlubu, specijalizirana za AgroBaze. Diplomirani je magistar agronomije te volonter Francuske Alijanse Osijek i Emmaüs zajednice Francuska.