Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Novocommerce International d.o.o.
  • 07.09.2017. 15:00

Najnoviji modeli John Deere traktora u Gudovcu

Na štandu 8A tvrtka Novocommerce International d.o.o. predstavit će novu seriju modela 5R John Deere traktora, ali i i kompaktni traktor serije 3E. Ne propustite ih posjetiti na Bjelovarskom sajmu!

Foto: Borna Matijanić
  • 1.528
  • 124
  • 0

Tvrtka Novocommerce International d.o.o. i ove će godine biti prisutna na 25. jesenskom međunarodnom bjelovarskom sajmu.

Na štandu 8A tvrtka Novocommerce International d.o.o. predstavit će neke od najnovijih modela vrhunskih John Deere traktora kao što je nova serija modela 5R. Lagan i okretan, novi 5R traktor može biti opremljen prednjim utovarivačem što ga čini idealnim izborom za manja gospodarstva. Uz novu seriju 5R traktora tvrtka Novocommerce International d.o.o. će na sajmu u Gudovcu prikazati i seriju 6RC sa novim opcijama kao što je CommandQuad mjenjač.

Tvrtka Novocommerce Interntional d.o.o. će također predstaviti i kompaktni traktor serije 3E. Traktori serije 3E pružaju više snage i mogućnosti od bilo kojeg standardnog traktora u klasi kao što su pogon na sva četiri kotača, snažan dizel motor te mogućnost ugradnje prednjeg utovarivača.

Upoznavanje s AMS rješenjima

John Deere 6195M i gruber Kuhn Cultimer L350

Na izložbenom prostoru također će biti predstavljen i FarmSight kutak gdje će se posjetitelji moći upoznati s AMS rješenjima. Većina velikih traktora i strojeva koje su prodali u zadnje 3 godine opremljena je sa AutoTrack sustavom automatskog navođenja. Svi ti strojevi isporučeni su sa JDLink sustavom telematike koji vlasniku pružaju mogućnost praćenja i analize performansi stroja te daljinske dijagnostike odnosno postavljanje i mijenjanje parametara stroja preko Remote Display Accessa.

Prezentacija priključaka i sjetvospremača

Uz John Deere traktore i kosilice Novocommerce International d.o.o. će na sajmu u Gudovcu prikazati i proizvode europskog lidera u poljoprivrednim priključcima KUHN, kao što su plug sa 3 radna tijela MM 113 3ET, rotodrljaču HRB 302D, mehaničku sijačicu Premia 250, razbacivač gnojiva MDS 19.1M, nošenu prskalicu Optis 600 te sakupljač sijena GA 4521.

Tvrtku BEDNAR FMT predstavljat će trenutno najbolji sjetvospremač na tržištu, Swifter 4000R. BEDNAR FMT Swifter 4000R je nošeni sjetvospremač koji kombinira više radnih operacije pri jednom prolasku.

Leasing rješenja za financiranje priključaka

Više od 50% kupaca tvrtke Novocommerce International d.o.o. odabire John Deere Financial leasing za financiranje svojih strojeva. Na ovogodišnjem 25. Jesenskom međunarodnom bjelovarskom sajmu posjetiteljima će se predstaviti leasing rješenja za financiranje priključaka na 2 ili 3 godine.

Za sve dodatne informacije o mehanizaciji i načinima financiranja možete se obratiti prodajnim timovima tvrtke u Osijeku i Bjelovaru.

Novocommerce servisi uvijek na raspolaganju

Danas, sa 55 zaposlenika, Novocommerce International d.o.o. osigurava najbolju servisnu podršku i uvijek dostupne rezervne dijelove za Hrvatske poljoprivrednike. 18 iskusnih servisera s 18 servisnih vozila, milijun kuna vrijednosti u rezervnim dijelovima u skladištima u Osijeku i Bjelovaru podrška su poljoprivrednicima u njihovom radu. Svi serviseri su opremljeni laptopima, Service Advisorom, John Deere dijagnostičkom opremom.

Sa preko 10 zaposlenih, odjeli prodaje i marketinga su uvijek dostupni za savjetovanje poljoprivrednika u izboru najboljeg stroja i tehnoloških rješenja za njihovo gospodarstvo.

Kako se tvrtka Novocommerce Interantional d.o.o. stalno razvija tako su u zadnje 2 godine samo u poslovnici u Bjelovaru udvostručili broj zaposlenih.

Foto: Borna Matijanić


Tagovi

Novocommerce International d.o.o. John Deer Traktori Mehanizacija


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Odvojite 15-ak minuta vremena i popunite anketu vezanu za položaj žena u ruralnim sredinama. Dostupna je na linku 👉 https://t.ly/Dmxc1
Foto: Depositphotos/budabar