Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Ocjenjivanje meda
  • 22.11.2013. 14:00

Nagrade za najbolji med

Najboljim medarima 46 zlatnih, 43 srebrne i 23 brončane medalje na Međužupanijskom ocjenjivanju meda

  • 389
  • 25
  • 0

U nedjelju 17. studenog 2013. godine u srednjoj školi Matija Antun Reljković u Slavonskom Brodu održano je Međužupanijsko ocjenjivanje meda.

Na ocjenjivanje je pristiglo ukupno 113 uzoraka brodsko-posavskih pčelara kao i pčelara iz drugih dijelova Hrvatske - Ćilipi, Dubrovnik, Istra, Hrvatsko Zagorje, Podravina, Slavonija i krajnji istok Hrvatske. Nekoliko uzoraka pristiglo je i iz susjedne Bosne i Hercegovine.

U sklopu 18. Katarinskog sajma 23. studenog u 16 sati u Slavonskom Brodu održat će se svečano proglašenje pobjednika i dodjela diploma.

Da je kvaliteta meda i ove godine neupitna pokazuju rezultati ocjenjivanja. Tako će na Katarinskom sajmu biti proglašen najbolje ocjenjeni med. Ukupno će biti dodijeljeno 46 zlatnih, 43 srebrne i 23 brončane medalje.

Rezultati ocjenjivanja nalaze se u prillogu članka, u PDF obliku.

Više informacija možete saznati na: www.pu-zrinski.com


Povezana stočna vrsta

Pčelarstvo

Pčelarstvo

Pčelarstvo je specifična grana ljudske djelatnosti te su interes i ljubav prema pčelama rašireni u svim dobnim i obrazovnim slojevima društva. Mjesta obitavanja pčela su veliki... Više [+]

Dokumenti


Tagovi

Slavonski Brod Med Pčelarstvo Katarinski sajam Ocjenjivanje meda

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Predsjednik Zoran Milanović i ministrica poljoprivrede Marija Vučković na ovogodišnjem su Noćnjaku obišli izlagače i kušali njihove proizvode. Pogledajte više u našoj galeriji: https://www.agroklub.com/agrogalerija/nocnjak-2024-sadnja-masli... Više [+]