Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • UHPA
  • 26.11.2021. 15:10
  • Primorsko-goranska, Selce

Nagrada za osobu godine Dijani Katica - predsjednici Udruge Klub članova Selo

Iako je nagrada dodijeljena meni osobno, ona je pohvala i svim vrijednim ljudima koji uspješno razvijaju svoje ruralno-turističke poduzetničke projekte te mojim suradnicima, kazala je dobitnica.

Foto: Klub članova Selo
  • 156
  • 227
  • 0

Predsjednica Hrvatske udruge za turizam i ruralni razvoj "Klub članova Selo" Dijana Katica proglašena je osobom godine na 22. poslovnoj turističkoj burzi "Put".

Riječ je o vrijednom priznanju koje zajednički dodjeljuju UHPA – krovna udruga hrvatskih putničkih agencija i specijalizirani turistički magazin Way to Croatia. Nagrade "Simply the best" u različitim kategorijama za 2021. godinu dodijeljene su u sklopu 22. burze održane u Selcu i primilo ih je 38 osoba, tvrtki i institucija. 

Dijani Katica pripala je za dugogodišnji inovativan i kreativan doprinos realizacije niza projekata kojima je dala izuzetan doprinos razvoju i unapređenja kvalitete ruralnog turizma Hrvatske.

"Posebno me razveselila nagrada koju mi je dodijelila struka te mi predstavlja dodatan poticaj za daljnji rad u turizmu. Iako je nagrada dodijeljena meni osobno, ona je pohvala i svim vrijednim ljudima koji uspješno razvijaju svoje ruralno-turističke poduzetničke projekte te mojim suradnicima bez kojih ne bi bilo ni dobrih rezultata", rekla je dobitnica kojoj je nagradu uručio predsjednik UHPA-e Tomislav Fain. 

Ovo je veliko priznanje i za gospođu Katica i za Hrvatsku udrugu za turizam i ruralni razvoj "Klub članova Selo“, s obzirom da se radi o tradicionalnoj godišnjoj nagradi za kvalitetu, inventivnost i kreativnost u turizmu utemeljenoj još 2009. godine, naglašavaju iz ove udruge.

Krenule prijave za nagradu Suncokret ruralnog turizma, uvedena i nova kategorija

Inače, Turistička burza "Put" je najstariji hrvatski B2B turistički susret koji okuplja djelatnike iz agencijskog poslovanja, pružatelja turističkih usluga, hotelijerstva i restoraterstva te sustava turističkih zajednica.


Tagovi

Dijana Katica Osoba godine Klub članova selo Ruralni turizam


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Priroda je umjetnica sama po sebi, ali ne treba zanemariti ni kreativnost ljudi koji u njoj vide podlogu za svoja umjetnička djela. Bilo da se radi o zanimljivim instalacijama ili običnoj uličnoj umjetnosti, prizori poput ovih na fotografij... Više [+]