Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Poljoprivreda
  • 21.09.2008.

Nagrada viškom Hibu

DODJELJENE NAGRADE NA SVEČANOJ VEČERI EKO ETNO

  • 623
  • 30
  • 0

Na prigodnoj svečanosti prije tradicionalne eko-etno večere, na Zagrebačkom velesajmu podijeljena su priznanja najuspješnijim izlagačima.

U kategoriji "Najbolje od najboljega" među rakijama proglašena je šljivovica obrta "Willijams", a šampionom ocjenjivanja i nagradom "Dr Schubert" proglašen je višnjevac obrta za tradicionalnu proizvodnju Anić. Nagradu za najoriginalniji izložbeni prostor dobila je Osješko-baranjska županija, za najoriginalniji suvenir priznanje je dobio šlingani jastuk firme "Šlingeraj" iz Bošnjaka. Najdomaćinom sajma proglašeno je izložbeni mjesto Vukovarsko-srijemske županije, dok je Dubrovačko-neretvanska županija imala je najoriginalniji scenski nastup, a Krapinsko-zagorska županija dobila je priznanje za oblikovanje izlagačkog prostora. Srednja škola Ploče i Srednja strukovna škola iz Varaždina dobitni su priznanja za edukacijske ustanove.

Priznanja za najatraktivniji eko-etno proizvod dobili su kolač "Šapica" proizvođača Šapice iz Slatine, prostirka od vune udruge žena "Konjičanka" iz Konjica u BUH, sušena jabuka OPG-a "Sumrak" iz Vinkovaca, šibenska kapa Ateliera VeNel iz Vodica, šibenska kapa obrta "Lipa" iz Šepurina, šibenska kapa udruge žena "Women" iz Drniša, slani inćuni ribarske zadruge "Sloga" iz Ugljana, viški hib poljoprivrednog obrta brojne s Visa i filigransko kandilo Etno galerije "Ognjište" iz Pule.

Zahvale za sudjelovanje na raviji hrvatske kulinarske županije dobile su udruge kuhara Karlovačke, Krapinsko-zagorske, Virovitičko-podravske, Varaždinske, Istarske, Zadarske, Šibensko-kninske, Brodsko-posavske, Koprivničko-križevačke, Splitsko-dalmatinske, Vukovarsko-srijemske županije i grada Zagreba.

Posebne povelje za uspješan nastup primili su predstavnici Zadarske županije, Udruga "Poljički soparnik" i društvo Poljičana Sv.Jure iz Prika i Koprivničko-križevačka županija. Brončanu povelju za najbolji nastup primili su Virovitčko-podravska županija, srebrnu povelju Krapinsko-zagorske, a zlatnu Vukovarsko srijemska županija.