Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • AGRA
  • 11.08.2018. 16:30

Na sajam AGRA stiže 1.840 izlagača iz 32 države, hrvatski se već okitili brojnim zlatnim odličjima!

Na 56. Međunarodnom sajmu poljoprivrede i prehrambene industrije AGRA, koji će se održati u Gornjoj Radgoni, Slovenija, predstavit će se 30-ak izlagača iz Hrvatske koji su se već okitili brojnim zlatnim odličjima!

Foto: Vedran Stapić
  • 406
  • 24
  • 0

Ovogodišnja Agra ugostit će 1.840 izlagača iz 32 države. Uz Makedoniju koja je zemlja partner, s opsežnijim nacionalnim i regionalnim izlaganjem predstaviti će se i Austrija, Hrvatska, Madžarska, Indija i Poljska.

Na više od 7 hektara izložbenog prostora, otvorenog i zatvorenog, očekuje se više od 120.000 posjetitelja, koliko je zabilježeno prošle godine. Bit će tu za svakog ponešto. Od najveće ponude poljoprivredne mehanizacije, bogate izložbe životinja i permakulturnog vrta, pa do tradicionalnih stručnih skupova i predavanja.

Na Agri će se predstaviti i 30-ak izlagača iz Hrvatske

Hrvatski proizvodi zapaženi su bili na ocijenjivanju mlijeka i mlječnih proizoda.
Vindija i Koka u Varaždin donose 3 šampiona iz Gornje Radgone:

  • Panirani camembert  - Koka d.d.
  • "Fino mi je" Mliječni puding sa šlagom - čokolada - Vindija d.d.
  • 'z bregov UHT Kozje mlijeko - Vindija d.d.

Naši proizvođači dobili su i 10 velikih zlatnih medalja za kvalitetnu svojih proizvoda. Koka d.d. za Panirani edamac, Mini mljekara - Veronika d.o.o. za sirutku, Mljekara Latus d. o. o. za tvrdi kravji sir Veli Jože, a Sirana "Opor" OPG-a Jasminke Zadravec za mladi kozji sir u bučinom ulju.

Čak 5 velikih zlatnih medalja osvojila je Vindija za svoje mlječne proizvode: "Fino mi je" Mliječni puding sa šlagom - vanilija, Capro Fresh - svježi sir od kozjeg mlijeka, Caprodur - tvrdi sir od kozjeg mlijeka, Ovidur - tvrdi sir od ovčjeg mlijeka i Mliječni puding čokolada.

Najbolje ocIjenjeno vino iz Hrvatske na ocjenjivanju u Gornjoj Radgoni je Traminac izborne berbe prosušenih bobica OPG-a Đurinski iz općine Kupljenovo, koje je u ujedno naše jedino vino u kategoriji velike zlatne medalje sa respektabilnih 93,67 bodova. 

Naši proizvodi osvojili su brojna zlatna, srebrna i brončana odličja za svoje proizvode u različitim kategorijama, od mesa, preko mlijeka, pa do vina i meda.

56. Međunarodni sajam poljoprivrede i prehrambene industrije AGRA otvoren je svaki dan od subote 25. do četvrtka 30. kolovoza, od 9.00 do 18.00, sati. Cijena ulaznice je 8 EUR-a a u koju je uključen i parking. 


Tagovi

Agra Sajam Gornja Radgona


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zagorska smokva danas :(
Foto: Facebook/Volim Zagorje
https://tinyurl.com/5kb3udrs