Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Inter Agrar 2019
  • 09.06.2019. 13:30

Na ovogodišnjem Sajmu Inter Agrar u Austriji 450 izlagača

Posjetiteljima će se predstaviti oko 450 izlagača, a uz poljoprivredu, bit će predstavljen i šumarski sektor, oprema za kućanstva i za ukrasne vrtove. 

Foto: Facebook / Messe Wieselburg
  • 756
  • 65
  • 0

Sajam Inter Agrar u Wieselburgu u Austriji predstavlja izložbu komercijalnih, industrijskih i uslužnih tvrtki Posjetiteljima će se predstaviti oko 450 izlagača, sa svojim proizvodima i uslugama iz sektora poljoprivrede. Također, na sajmu će biti predstavljeni i šumarski sektor, oprema za kućanstva i za ukrasne vrtove. 

Široku paletu usluga sajma upotpunjuje raznovrsan program, s brojnim atrakcijama, vožnjama, gastronomskom ponudom i folklornim festivalom.

Ova manifestacija koja se ove godine održava 91. put, bit će održana na površini od oko 80.000 m². U fokusu će biti komunikacijske platforme, koje će pružiti optimalnu osnovu za kontakt s klijentima.

Sajam je otvoren svakim danom od 9 do 18 sati. Dnevna karta je osam eura, ukoliko se uzme za sve dane sajma onda je 18 eura. Za djecu do 14 godina starosti, ulaz je besplatan

Sajam će biti održan od 27. do 30. lipnja 2019. godine.


Tagovi

Inter Agrar Poljoprivredni sajam Wieselburg Austrija


Autor

Ivana Živanić

Više [+]

Ivana je dipl.ing. poljoprivrede te rado istražuje aktualnosti u poljoprivredi. Pristalica zdrave i sigurne hrane.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Uljemat

Nemoguće je pronaći prodavače M/Ž. Zato se pripremam za montažu uređaja (umjetna inteligencija) koji će raditi na obnovljive izvore, dati doprinos u klimatskoj neovisnost...

Više [+]