Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam
  • 17.09.2013. 09:19

Mystic - Organica & Kronoplja live

Sajam alternative i zdravog života Mystic - Organica poziva Vas na manifestaciju zdravog života, alternative i graničnih područja znanosti od 19. do 22. rujna 2013. na Zagrebačkom Velesajmu

Foto: www.ekomreza.org
  • 422
  • 55
  • 0

Sajam alternative i zdravog života Mystic - Organica poziva Vas na četvrtu manifestaciju zdravog života, alternative i graničnih područja znanosti koji će se održati od 19. do 22. rujna 2013. na Zagrebačkom Velesajmu. Novitet ovogodišnjeg okupljanja je Organica u sklopu koje će biti riječ o uzgoju, pripremi i konzumaciji certificirane i organski zdrave hrane, a u sklopu sajma održat će se i 10. kongres o suradnji klasične i nekonvencionalne medicine.

Čak 130 izlagača pružit će Vam više od 150 sati stručnog i edukacijskog programa, a zajedno s eko-tržnicom i razmjenom starih sorti sjemena, posjetitelji će moći uživati i u ekskluzivnoj Superfood radionici Bio&bio tima. Radionice prirodne kozmetike, yoga radionice i jedinstveni niz tematskih atrakcija, manifestacija i degustacija upotpunit će ovaj sajam, a uz Organicu, ovogodišnji novitet će biti i KrONOPLJAFEST 2013, na kojem će se bez predrasuda govoriti o konoplji, biljci višenamjenske primjene i ljekovitih svojstava.

Program sajma počinje u četvrtak 19. rujna, kada će se održati predavanja o iscjeljenju te koncert duhovne glazbe uz drevne instrumente. Petak, 20. rujna, bit će obilježen dobrobitima sirove prehrane i yogom te energijom piramida. Subota prijepodne je rezervirana za Kongres o suradnji klasične i nekonvencionalne medicine, dok će poslije podne biti riječ o fenomenima "na rubu znanosti" koje će predstaviti Krešimir Mišak. U nedjelju je najavljena javna rasprava o konoplji. Paralelno će se održavati i radionice o meditaciji, prehrani, kuhanju i kozmetici, samoniklom bilju, yogi, čiji raspored možete naći ispod teksta.

Sve u svemu, očekuje Vas jedan vrlo dinamičan i uzbudljiv početak jeseni na Zagrebačkom velesajmu.

Foto: www.ekomreza.org


Dokumenti


Tagovi

Mystic - Organica KrONOPLJAFEST 2013 10. kongres o suradnji klasične i nekonvencionalne medicine Krešimir Mišak

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Stiglo nam je astronomsko proljeće. Jedna zanimljivost: sve do 2050. godine počinjat će 20.3. Između 2050. i 2100. godine naizmjence 19. i 20. ožujka, a tek nakon 2100. se početak proljeća opet vraća na 21. ožujka, piše na FB stranici Kad ć... Više [+]