Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Informativno-edukativna radionica
  • 26.06.2014. 16:30

Mogućnosti ruralnog razvoja kroz LEADER metodologiju

Na radionici "Mogućnosti ruralnog razvoja kroz LEADER metodologiju", polaznici će moći postavljati pitanja o financiranju poljoprivrede iz fondova EU

Foto: freedigitalphotos.net
  • 92
  • 7
  • 0

U Hrvatskom domu u Petrinji, 30. lipnja 2014. godine, s početkom u 11 sati, održat će se informativno-edukativna radionica na temu: "Mogućnosti ruralnog razvoja kroz LEADER metodologiju". Radionica je dio projekta "Europa na mom imanju", koji za cilj ima informirati ruralno stanovništvo sisačko-moslavačke županije o novoj zakonskoj regulativi, koja se primjenjuje na poljoprivredne proizvođače od ulaska Hrvatske u Europsku uniju.

Radionicu će predavanjem popratiti gospodin Ivan Ciprijan, voditelj Odjela za lokalne inicijative i razvoj ruralnih područja, Uprave za upravljanje EU fondom za ruralni razvoj, EU i međunarodnu suradnju Ministarstva poljoprivrede. Svi sudionici radionice imat će priliku čuti najnovije informacije o financiranju ruralnog razvoja kroz LEADER pristup, te će u završnom dijelu imati priliku u aktivnoj raspravi postavljati pitanja na temu financiranju poljoprivrede iz fondova Europske unije. Po završetku predavanja, za sve sudionike je predviđen domjenak uz neformalno druženje.

Foto: freedigitalphotos.net


Tagovi

Informativno-edukativna radionica Leader metodologija Ivan Ciprijan Ruralni razvoj Petrinja Europa na mom imanju