Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Prodajna izložba
  • 04.12.2015. 08:30

Mnoštvo izlagača na Malim guštima u Zadru

Desetu godinu zaredom Zadar će biti domaćin izložbe hrane, pića i suvenira koja će se održati u sklopu priredbe Naši mali gušti.

Foto: HGK
  • 85
  • 4
  • 0

Na Trgu pet bunara u Zadru, od 09. do 13. prosinca, po deseti put će se održati izložba hrane, pića, delikatesa i suvenira Naši mali gušti 2015.

Posjetitelji će moći razgledati i kupiti autohtone proizvode iz Zadarske županije kao i one iz Šibensko-kninske, Splitsko-dalmatinske, Sisačko-moslavačke, Brodsko-posavske, Ličko-senjske, Virovitičko-podravske te iz Grada Zagreba. Prijavljeno je 79 izlagača, a među mnoštvom proizvoda koje će proizvođači izložiti bit će i onih od meda zatim suhomesnatih i pekarskih, a neće nedostajati ni pekmeza, džemova, domaće tjestenine, rakije, likera, božićnih ukrasa, suvenira od drva, kamena i stakla, ručno izrađenih sapuna i mnogih drugih.

Organizator, HGK - Županijska komora Zadar u suradnji s Udrugom kuhara Zadarske županije, planira i pripremu jednog tradicionalnog jela koje će prilikom otvoranja biti posluženo svim uzvanicima i posjetiteljima.

Svečano otvorenje najavljeno je za 11:00 sati uz nastup zbora zadarske Srednje poljoprivredne, prehrambene i veterinarske škole Stanko Ožanić. Nakon toga slijedi zajednički obilazak štandova izlagača. Svakoga dana, za vrijeme trajanje manifestacije, u vremenu od 10:00 do 20:00 sati, izloženi proizvodi će se moći kupovati.

Foto: HGK


Tagovi

Zadar Trg pet bunara Naši mali gušti Autohtoni proizvodi Zadarska županija Izlagači Med Suhomesnati proizvodi Pekarski proizvodi Pekmezi Džemovi Domaća tjestenina Božićni ukrasi Suveniri Županijska komora HGK Udruga kuhara Tradicionalno j


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dobar dan, ako bi tko mogao da pomogne kako da spasim ovaj cvijet? Danas sam uocila smedje mrlje, odmah sam izbacila zemlju, bili su crvi u njoj, oprala korijenje, posudu, i s novom, cistom zemljom zasadila.. Sto ce biti sada, plasim se da... Više [+]