• Kutjevačko ljeto mladih
  • 21.07.2019. 16:30
  • Požeško-slavonska, Kutjevo

#mladaloza organizira 1. Kutjevačko ljeto mladih

Kutjevačko ljeto mladih trodnevna je manifestacija koju organizira Kutjevačka udruga mladih.

Foto: Pixabay/Sbringser
  • 400
  • 26
  • 0

Kutjevačka udruga mladih, čiji je cilj promicanje svijesti ljudi o potrebi humanosti, promicanje zajedništva i važnosti dobrih odnosa djece i mladih, ali i promicanje Grada Kutjeva te vrijednosti kutjevačkog kraja, organizira 1. Kutjevačko ljeto mladih

Manifestacija će se održati od petka, 26.7. do subote, 3.8.

Kino pod zvijezdama u okruženju Vile Vinkomir, roštiljada uz DJ Robija, a onda i malonogometni turnir na stadionu NK Kutjevo, sigurno će okupiti mnoge Kutjevčane, tim više što su kao svrhu navedene manifestacije, u udruzi naveli pronalazak i opremanje prostorija Udruge kako bi uspješnije i djelotvornije provodili ideje svojih članova te pridonosili povećanju kvalitete života mladih nasvom području.

A kvalitetu mladih povezuju i s vinogradarskim krajem kojime su okruženi pa ne čudi što su za hashtag kojime potpisuju svoje postove na internetu izabrali #mladaloza, a za svoj log list vinove loze na suncu. 

Program potražite na FB eventu Kutjevačko ljeto mladih


Tagovi

Kutjevačko ljeto mladih Kutjevačka udruga mladih Mladaloza Kutjeavčki kraj


Autorica

Maja Celing Celić

Maja je profesorica hrvatskog jezika i književnosti s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Također je hobi vrtlarica te urednica Agrokluba.