Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam
  • 07.06.2014. 11:00

MESAP 2014. u Nedelišću

U Nedelišću će u sklopu MESAP-a 2014. biti održan 12. Sajam vina i vinarske opreme, predstavit će se brojni domaći proizvođači tradicijskih, autohtonih i ekoloških proizvoda

  • 172
  • 10
  • 0

16. Međunarodni sajam poduzetništva MESAP 2014. održat će se od 13. do 15. lipnja u Nedelišću kraj Čakovca. U sklopu sajma bit će otvoren i 12. Sajam vina i vinarske opreme. Središnji je to poslovni događaj za poduzetnike i obrtnike u široj regiji koja, uz Hrvatsku, obuhvaća Sloveniju, Mađarsku, Austriju, Njemačku, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju i Italiju.

Županijska komora Čakovec će na MESAP-u 2014. imati svoj izložbeni prostor na kojem će kao gost izlagač sudjelovati mješovita Njemačko-hrvatska industrijska i trgovinska komora sa sjedištem u Zagrebu, a kao i proteklih godina promovirat će se projekt "Vrijedne ruke", u sklopu kojeg će se predstaviti domaći proizvođači tradicijskih, autohtonih i ekoloških proizvoda, uključujući suvenire i rukotvorine, koji se nalaze u katalogu "Vrijedne ruke".

U sklopu MESAP-a 2014. organizirat će se poslovni i stručni skupovi, kao i različite prezentacije, aukcije, degustacije, natjecanja, nagradne igre te drugi sadržaji.

Dodatne informacije možete dobiti na tel. 040/822-850, mob. 099/314-5676 , putem e-maila: mesap@ck.t-com.hr, mesap@mesap.hr.


Tagovi

MESAP Nedelišće Sajam vina Vinarska oprema Vrijedne ruke Domaći proizvođači Eko proizvodi Sajam poduzetništva


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.