Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Prirodna i organska hrana
  • 12.11.2013. 10:00

MENOPE 2013 - Dubai

MENOPE 2013 održat će se od 03. do 05. prosinca u Dubai-u

  • 248
  • 20
  • 0

11. Međunarodni sajam prirodnih i organskih proizvoda, popularno nazvan MENOPE, jedini je sajam te vrste na Bliskom istoku i sjevernoj Africi.

MENOPE 2013 održava se u kozmopolitskom gradu Dubai-u te i ove godine, kao i svake, privlači raznoliku lepezu izlagača i stručnih posjetitelja.

Sajam je postao tiha podloga za ulazak na bliskoistočno tržište za brojne globalne i regionalne tvrtke. Iz godine u godinu ukazuje na ogromni potencijal organske i prirodne hrane na tržištu i u regiji.

Događaj omogućuje međusobnu interakcija među svim izlagačima i posjetiteljima te svake godine iznova ostavlja neizbrisivi trag na regionalnom tržištu prirodnih organskih proizvoda i hrane.

Na sajmu je moguće vidjeti specijalizirane izložbene primjerke od ljekovitog bilja i začina, prirodnu kozmetiku, kao i proizvode, dodatke te hranu i piće od žitarica, proizvode za zdravstvenu njegu, prirodne i tradicionalne lijekove i slično.

Prošlogodišnji sajam bilježi sudjelovanje 110 regionalnih i međunarodnih tvrtki iz više od 25 zemalja.

Više informacija možete saznati na: www.naturalproductme.com

Photo: www.naturala.hr


Tagovi

Prirodna hrana MENOPE 2013 Dubai Organska hrana Bliskoistočno tržište


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zamislite da ujutro nađete nekog kako spava u šatoru na Vašem imanju, što biste napravili? To je naime sasvim normalna pojava i pravno formulirana radnja u nekim zemljama Europe. Ne znam koliko je precizna, ali ova karta pokazuje zemlje gdj... Više [+]