Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • IGW
  • 05.12.2015. 11:35

Međunarodni Zeleni tjedan u Berlinu

Međunarodni Zeleni tjedan održava se od 15. do 24. siječnja 2016. u Berlinu.

  • 252
  • 14
  • 0

Međunarodni Zeleni tjedan, International Green Week (IGW) održava se od davne 1926. godine. Otad, proizvođači hrane iz cijelog svijeta koriste ovaj događaj kako bi upoznali potrošače sa novim proizvodima, testirali tržište hrane i uspostavili svoje brandove. Prezentacije proizvoda grupirane su tematski i često sortirane po kategorijama, metodama proizvodnje i porijeklu.

Sajam se održava od 15. do 24. siječnja 2016. u Berlinu.

IGW povezuje komercijalne i nekomercijalne poljoprivredne, šumarske i krajobrazne izložbe. Teme kojima se stalno vraća su obnovljivi izvori energije, znanost osjemenjivanja i metode proizvodnje. Ovi elementi su od posebnog značenja tržišno važnim posjetiteljima koji rade na tržištima istočne i centralne Europe.

400.000 posjetitelja

To nije sajam samo za profesionalce, proizvođače hrane i stručnjake za marketing poljoprivrednih proizvoda. Tijekom tih 10 dana, tu se predstavljaju novi proizvodi, žive životinje kao što su krave i ovce, ali i degustacije hrane. Svake godine u Berlinu se okupi 400.000 posjetitelja.

Kao službeno zastupništvo Sajma Berlin za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu, Fair Services d.o.o. stručnim posjetiteljima iz ovih zemalja nudi mogućnost narudžbe ulaznica u pretprodaji po povoljnijim uvjetima.

Za narudžbu ulaznica potrebno je dostaviti narudžbenicu koju možete preuzeti ispod teksta. Ulaznice se dostavljaju u PDF formatu na adresu elektroničke pošte naručitelja po evidentiranoj uplati.


Dokumenti


Tagovi

Zeleni tjedan IGW International Green Week Berlin Domaći proizvodi OPG


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."