Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Novosadski sajam
  • 15.04.2020. 09:00
  • Novi Sad, Srbija

Međunarodni sajam poljoprivrede u Novom Sadu - od 19. do 25. rujna

Čelnici Novosadskog sajma, na čelu s generalnim direktorom Slobodanom Cvetkovićem donijeli su odluku da se Međunarodni poljoprivredni sajam, umjesto u redovnom, proljetnom terminu, održi na jesen.

Foto: Vedran Stapić
  • 764
  • 79
  • 0

Umjesto u proljetnom, Međunarodni sajam u Novom Sadu u susjednoj Srbiji održat će se na jesen, odlučilo je tamošnje rukovodstvo. Pandemija virusa korona paralizirala je ekonomiju u cijelom svijetu i ugrozila zdravlje i živote populacije. Radi što učinkovitijeg suzbijanja širenja pandemije i liječenja građana, Novosadski sajam je ustupio dio svojih prostornih kapaciteta za terensku bolnicu.

Kako navode, cijeneći napore u suzbijanju pandemije i preporuke medicinskih stručnjaka i Vlade, čelnici Novosadskog sajma, na čelu s generalnim direktorom Slobodanom Cvetkovićem donijeli su odluku da se Međunarodni poljoprivredni sajam, umjesto u redovnom, proljetnom terminu, održi na jesen, od 19. do 25. rujna, kada građani i gospodarstvo prebrode trenutne izazove.

Ono što je izostalo na proljeće, bit će nadoknađeno na jesen

Prema riječima direktora, očekuje se da sajamska industrija tijekom jeseni organizira mnoštvo događanja koji su ovog proljeća izostali. To se uz Novosadski, odnosi i na Beogradski sajam, ali i na druge europske i svjetske manifestacije.

Međunarodni sajam poljoprivrede održati će se od 19. do 25. rujna

Postoji mogućnost da efekti Poljoprivrednog sajma u Novom Sadu budu i manji, ali menadžment Sajma je uvjeren da može organizirati kvalitetan događaj.

Jedna od razmatranih mogućnosti bila je i da se Međunarodni poljoprivredni sajam održi u istom terminu s Međunarodnim sajmovima "Lorist". Ipak, odlučeno je da se ti sajmovi održe kako je i planirano u redovnom terminu i punom predviđenom kapacitetu.

Uz strpljenje i dobro zdravlje, Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu, vrata za posjetitelje otvara 19. rujna.


Tagovi

Međunarodni sajam poljoprivrede Novi Sad Novosadski sajam Sajam poljoprivrede Slobodan Cvetković


Autorica

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirana novinarka koja je svoju specijalnost pronašla u agro novinarstvu. U poslu i životu vodi se Nietzscheovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Gudovcu živo na proljetnom sajmu. Jedni kažu da je skupo, dok drugi troše bez pitanja. Jedni su sretni s ovim terminom dok neki trgovci smatraju da treba biti ranije, prije sjetve. Kako god, i u ovom formatu od četiri dana, posjetitelja n... Više [+]