Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam poljoprivrede
  • 25.08.2021. 12:30
  • Južnobački okrug, Vojvodina, Novi Sad

Međunarodni sajam poljoprivrede u Novom Sadu od 18. do 24. rujna - antigenski test u cijeni ulaznice

Pojedinačna je ulaznica oko 40 kuna a u organiziranoj posjeti 25 kn po osobi, dok djeca od sedam do 12 godina i umirovljenici ulaznicu plaćaju 16 kn

Foto: Verica Matić
  • 771
  • 288
  • 0

Nakon obavijesti da je Novosadski sajam dobio dozvolu Kriznog stožera Vlade Republike Srbije za održavanje 88. međunarodnog poljoprivrednog sajma, 53. međunarodnog sajma lova i ribolova i Sajma ekologije, od 18. do 24. rujna, organizatori su osigurali i brze antigenske testove koji su već uračunati u cijenu karte i neće biti dodatno naplaćeni.

"Za Novosadski sajam zdravlje svih sudionika je najvažnije i zato se i dalje prati epidemiološka situacija, a kao društveno-odgovorna tvrtka, u tom ćemo razdoblju učiniti sve napore da sigurnost izlagača i posjetitelja ne bude ugrožena", rekao je generalni direktor Novosadskog sajma Slobodan Cvetković.

Poštivanje epidemioloških standarda

Uvjet za održavanje priredbi je poštivanje svih protokola i mjera - Digitalni zeleni certifikat (potvrda o cijepljenju ili preležanom Covid-u 19), negativan PCR ili brzi antigenski test.

"Uz veliku podršku Grada Novog Sada osigurali smo sredstva za brze antigenske testove i za izlagače i posjetitelje (koji nemaju neki od potrebnih dokumenata). Taj brzi antigenski test neće biti dodatno naplaćivan. Uračunat je već u cijenu karte - 600 dinara (38,20 kuna nap. ur.) pojedinačna i 400 dinara (25,47 kn) po osobi u organiziranim posjetama, dok djeca od sedam do 12 godina i umirovljenici ulaznicu plaćaju 250 dinara (15,92 kn)", kaže Cvetković.

Za posjetitelje (diplomatske i poslovne delegacije, kao i široku publiku) i izlagače koji dolaze iz inozemstva, važit će dokument koji je prikazan prilikom ulaska u Srbiju. Uz brojne domaće izlagače, dolazak su najavile tvrtke iz Češke, koja je zemlja partner, Italije, Španjolske, Bjelorusije, Poljske, Nizozemske, Turske, kao i susjednih zemalja.

Međunarodni poljoprivredni sajam ključni je događaj na polju agrobiznisa u ovom dijelu Europe i mjesto na kojem izlagači predstavljaju najnovija dostignuća u poljoprivredi, proizvode i iskustva.


Tagovi

Međunarodni sajam poljoprivrede Novosadski sajam Slobodan Cvetković Antigenski tekst Cena ulaznice


Autorica

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirana novinarka koja je svoju specijalnost pronašla u agro novinarstvu. U poslu i životu vodi se Nietzscheovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lipo Josipovo - lipa sva godina: Što još kažu narodne izreke?

Spomendan svetog Josipa obilježavamo danas, 19. ožujka. Uz ovoga sveca vezano je niz narodnih mudrosti koje služe kao svojevrsna prognoza vremena. Neke od njih objavljene...

Više [+]