Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam poljoprivrede
  • 25.08.2021. 12:30
  • Južnobački okrug, Vojvodina, Novi Sad

Međunarodni sajam poljoprivrede u Novom Sadu od 18. do 24. rujna - antigenski test u cijeni ulaznice

Pojedinačna je ulaznica oko 40 kuna a u organiziranoj posjeti 25 kn po osobi, dok djeca od sedam do 12 godina i umirovljenici ulaznicu plaćaju 16 kn

Foto: Verica Matić
  • 769
  • 288
  • 0

Nakon obavijesti da je Novosadski sajam dobio dozvolu Kriznog stožera Vlade Republike Srbije za održavanje 88. međunarodnog poljoprivrednog sajma, 53. međunarodnog sajma lova i ribolova i Sajma ekologije, od 18. do 24. rujna, organizatori su osigurali i brze antigenske testove koji su već uračunati u cijenu karte i neće biti dodatno naplaćeni.

"Za Novosadski sajam zdravlje svih sudionika je najvažnije i zato se i dalje prati epidemiološka situacija, a kao društveno-odgovorna tvrtka, u tom ćemo razdoblju učiniti sve napore da sigurnost izlagača i posjetitelja ne bude ugrožena", rekao je generalni direktor Novosadskog sajma Slobodan Cvetković.

Poštivanje epidemioloških standarda

Uvjet za održavanje priredbi je poštivanje svih protokola i mjera - Digitalni zeleni certifikat (potvrda o cijepljenju ili preležanom Covid-u 19), negativan PCR ili brzi antigenski test.

"Uz veliku podršku Grada Novog Sada osigurali smo sredstva za brze antigenske testove i za izlagače i posjetitelje (koji nemaju neki od potrebnih dokumenata). Taj brzi antigenski test neće biti dodatno naplaćivan. Uračunat je već u cijenu karte - 600 dinara (38,20 kuna nap. ur.) pojedinačna i 400 dinara (25,47 kn) po osobi u organiziranim posjetama, dok djeca od sedam do 12 godina i umirovljenici ulaznicu plaćaju 250 dinara (15,92 kn)", kaže Cvetković.

Za posjetitelje (diplomatske i poslovne delegacije, kao i široku publiku) i izlagače koji dolaze iz inozemstva, važit će dokument koji je prikazan prilikom ulaska u Srbiju. Uz brojne domaće izlagače, dolazak su najavile tvrtke iz Češke, koja je zemlja partner, Italije, Španjolske, Bjelorusije, Poljske, Nizozemske, Turske, kao i susjednih zemalja.

Međunarodni poljoprivredni sajam ključni je događaj na polju agrobiznisa u ovom dijelu Europe i mjesto na kojem izlagači predstavljaju najnovija dostignuća u poljoprivredi, proizvode i iskustva.


Tagovi

Međunarodni sajam poljoprivrede Novosadski sajam Slobodan Cvetković Antigenski tekst Cena ulaznice


Autorica

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirana novinarka koja je svoju specijalnost pronašla u agro novinarstvu. U poslu i životu vodi se Nietzscheovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Priroda je umjetnica sama po sebi, ali ne treba zanemariti ni kreativnost ljudi koji u njoj vide podlogu za svoja umjetnička djela. Bilo da se radi o zanimljivim instalacijama ili običnoj uličnoj umjetnosti, prizori poput ovih na fotografij... Više [+]