Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam
  • 24.09.2014. 18:00

Međunarodni sajam pčelarstva u Beogradu

Međunarodni sajam pčelarstva u Beogradu i ove će godine posjetiteljima predstaviti novosti iz svijeta pčelarstva

Foto: Depositphotos.com
  • 377
  • 21
  • 0

U Beogradu će se od 02. do 05. listopada 2014. godine, u parkovima Tašmajdan i Mali Tašmajdan održati jubilarni, 40. Međunarodni sajam pčelarstva "Tašmajdan 2014". Organizator Sajma je "Društvo pčelara Beograd" koje egzistira već 116 godina, te okuplja 800 članova, a koliko je popularan među pčelarima Europe i građanima pokazuje i podatak da ga posjeti više od 200.000 posjetitelja.

Osim prodajnog, Sajam ima i edukativan karakter i za pčelare i posjetitelje. Pčelari će imati priliku poslušati razna stručna predavanja dok će se posjetitelji na predavanjima moći informirati o koristi pčelinjih proizvoda u prehrani i liječenju.

Prošlogodišnji Sajam okupio je 132 izlagača pčelinjih proizvoda i 72 izlagača pčelarske opreme iz zemlje i inozemstva. U Gradu Beogradu prepoznali su značaj pčelarstva pa su određena sredstva izdvojena za obuku mladih pčelara s ciljem zadržavanja mladih ljudi na selu i u pčelarskom sektoru. Brojni su prepoznali svoje mogućnosti u pčelarstvu što pokazuje i podatak da je u Beogradu 2000. godine zabilježeno 150.000 košnica, dok je taj broj do 2012. godine dosegnuo gotvo 650.000 košnica.

Sajam će biti otvoren svakog dana od 8 do 20 sati.

Foto: Depositphotos.com; DarioSz


Tagovi

Međunarodni sajam pčelarstva Tašmajdan Pčelinji proizvodi Beograd Društvo pčelara Beograd Med Košnice Pčelarska oprema

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dakle uspjeh je djelomičan. Prvo zahvala gđi Maji Celing Celić na savjetu i informacijama. Sjeme tikve sudovnjače je dalo rezultat. Ostalo sjeme (one tikve sa dugačkim vratom nisu uspjele, jako su se deformirale u oblik krastavca :-) ). U p... Više [+]