• Packtech Expo Balkan i Cool & Fruveg Expo Balkan
  • 29.08.2017. 18:00

Međunarodni sajam ambalaže i opreme

Međunarodni sajmovi 16. Packtech Expo Balkan i Cool & Fruveg Expo Balkan bit će održani u Beogradu od 13. do 15. rujna.

Foto: Beogradski sajam / Facebook
  • 318
  • 16
  • 0

Međunarodni sajmovi ambalaže i opreme bit će održani od 13. do 15. rujna na Beogradskom sajmu u halama 1 i 4,u susjednoj Srbiji.

Packtech Expo Balkan je Međunarodni sajam ambalaže, strojeva za pakiranje i opreme za prehrambenu industriju. Ovo je vrlo posjećena manifestacija, jer su za nju zainteresirani predstavnici svih gospodarskih grana.

Pored opreme i aparata koji se koriste u prehrambenoj industriji, predstavljaju se i strojevi i oprema za pakiranje, namijenjeni svim industrijskim granama. Sajam je prepoznatljiv i po najraznovrsnijoj ambalaži, izrađenoj od različitih materijala - papira, kartona, metala, stakla, drveta i tekstila.

Sajam opreme

Cool & Fruveg Expo Balkan je Međunarodni specijalizirani sajam rashladne opreme, klimatizacije, ventilacije i opreme za grijanje i preradu voća i povrća.

U COOL segmentu predstavljaju se rashladne vitrine i komore, agregati, oprema za klimatizaciju i ventilaciju, tuneli za zamrzavanje, rashladne centrale, hladnjače i bijela tehnika. Klijentima se pruža logistička podrška i usluge u vezi smontažom i servisiranjem.

Sudionici FRUVEG segmenta izlažu strojeve i opremu za gajenje, branje, pranje i preradu voća i povrća, etiketiranje, barkodiranje i mjerenje, kontrolu kvalitete. U ponudi su i plastenici, staklenici i sušare.

Foto: Beogradski sajam / Facebook


Autorica

Aleksandra Kekić

Aleksandra Kekić

Urednica portala, diplomirana novinarka i ljubiteljica prirode. Omiljena izreka: Tko smije taj može, tko ne zna za strah, taj ide naprijed.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojeni oglasi