Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Pčelarski sajam
  • 19.01.2016. 18:15

Međunarodni pčelarski sajam u Bjelovaru!

ŽK Bjelovar poziva izlagače na 12. međunarodni pčelarski sajam koji će se održati od 6. do 7. veljače 2016.

  • 328
  • 66
  • 0

Sukladno planu poslovanja HGK i planu promocije gospodarstva u RH, ŽK Bjelovar je zadužena za koordinaciju nastupa tvrtki članica HGK na 12. međunarodnom pčelarskom sajmu i izložbi vina i vinogradarske opreme, koji će se održati od 6. do 7. veljače 2016. godine na sajamskom prostoru u Gudovcu kod Bjelovara.

Najveći pčelarski sajam u Republici Hrvatskoj ponovno očekuje nastup više od 100 izlagača, te dolazak oko 10 tisuća posjetitelja iz Republike Hrvatske i okolnih država. Pored izlagača iz Hrvatske, na prethodnim pčelarskim sajmovima sudjelovali su i izlagači iz Slovenije, Srbije, BiH, Mađarske, Finske, Francuske, Austrije, Ukrajine, Italije, Češke, Poljske i Grčke.

Izložba vina i vinogradarske opreme

Uz tradicionalni Pčelarski sajam ponovno će se u istom terminu, ali u zasebnom izložbenom paviljonu, održati Izložba vina i vinogradarske opreme, koja će svojim sadržajima obogatiti ovu sajamsku manifestaciju.

Pčelarski sajam će kao i uvijek do sada biti podijeljen u tri osnovne cjeline:

  • izložba i prodaja meda i pčelinjih proizvoda - Paviljon 1 i Paviljon 8.
  • izložba i prodaja pčelarske opreme - Paviljon 8,
  • edukativni dio - Paviljon 4 (Aukcijska dvorana).

Za pčelare-inovatore će ponovno biti osiguran poseban izložbeni prostor u predvorju Paviljona 4 te ih molimo da se jave u Odjel prodaje Bjelovarskog sajma, kako bi dobili potrebne informacije i na vrijeme osigurali svoj izložbeni prostor.

Od ostalih događanja izdvajamo izložbu fotografija vezanih uz pčelarstvo, amatersko natjecanje u pripremi medenjaka, edukacije za školsku djecu i kulinarski show.

U prilogu se nalazi anketa zainteresiranosti, koju molimo popunjenu i ovjerenu vratite u ŽK Bjelovar na e-mail: hgkbj@hgk.hr ili telefaks 043 241 908. Visina sufinanciranja izlagača bit će poznata nakon što se prikupe i obrade prijave zainteresiranih tvrtki.


Dokumenti


Tagovi

Pčelarski sajam Bjelovarski sajam Pčelarska oprema HGK


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dakle od 6 sjemenki uguranih u obično vulgaris zemlju izniklo je 4 mladice. Nije još vrijeme za sadnju ali klijavost sjemenki kakve jesu je solidna. Ove će biti probno posađene kad još malo ojačaju pa kako im bude.