Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • 4.međunarodni pčelarski sajam Dalmatina
  • 11.11.2013. 09:00

Međunarodni pčelarski sajam Dalmatina

Međunarodni pčelarski sajam Dalmatina 16. i 17. 11. 2013. U splitu, hotel Zagreb (Duilovo)

  • 767
  • 65
  • 0

U organizaciji Saveza pčelarskih udruga Splitsko-dalmatinske županije 16. i 17. studenog 2013. u Splitu u hotelu Zagreb (Duilovo) održat će se 4. Međunarodni sajam pčelara.

Pored izložbeno prodajnog dijela, eminentni stručnjaci će održati razna aktualna predavanja, kao što su "Pčelarenje Farrarovom košnicom", "Praktična iskustva u komercijalnoj proizvodnji matica uporabom više tipova oplodnjaka", "Paketni rojevi-šansa za pčelare", "Livade dalmatinskog krša", "Pčelarski turizam", "Antibakterijska svojstva dalmatinskog meda- rezultati znanstvenih istraživanja", "Suzbijanje varoze u vrijeme ispaše", i "Vapnenasto leglo - stara i nova bolest".

Na sajmu će se podjeliti i priznanja najboljim pčelarima. Sve informacije vezane uz smještaj u hotelu Zagreb mogu se dobiti na telefon 021/ 353 260. S obzirom na važnost predavanja vrlo korisna za pčelare, dobro bi bilo da sudjeluje što veći broj.


Tagovi

Međunarodni Pčelari Sajam Dalmatina


Autor

Tomislav Drezga

Više [+]

Dugogodišnji suradnik brojnih časopisa kao što su: Nova Zemlja, Zadrugar, glasilo Zadružnog Saveza Dalmacije, Glas slavonije - Agro Glas, Gospodarski list, Nova zadruga. Novinarstvom se bavi od 1989. godine.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Baranji nova balvan revolucija. Uskoro opširnije