Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Nutricionistički kongres
  • 25.10.2015. 17:20

Međunarodni kongres nutricionista

Hrvatski zbor nutricionista, Udruga nutricionizam Balans i Hrvatski akademski centar primijenjenog nutricionizma organiziraju u Zagrebu, od 6. do 8. studenog treći Međunarodni kongres nutricionista.

  • 133
  • 6
  • 0

Hrvatski zbor nutricionista, Udruga nutricionizam Balans i Hrvatski akademski centar primijenjenog nutricionizma organiziraju u Zagrebu, od 6. do 8. studenog, treći Međunarodni kongres nutricionista. Pokrovitelji su HGK, Grad Zagreb i Nastavni zavod za javno zdravstvo dr. Andrija Štampar.

Osnovni je cilj pokazati snagu multidisciplinarnosti i povezati stručnjake s različitih područja kako bi zajedničkim naporima pokušali djelovati na svijest građana o pravilnoj prehrani, zdravom načinu života i kulturi življenja.

I stručnjaci iz agronomije

Na Međunarodnom kongresu nutricionista sudjelovat će brojni stručnjaci s područja znanosti o prehrani, medicine, agronomije, gastroenologije, farmacije, biokemije, psihologije i kineziologije iz Hrvatske i inozemstva.

Kongres će sadržavati niz predavanja, radionica, okruglih stolova i sponzoriranih predavanja gdje će stručnjaci predstaviti najnovija znanstvena saznanja i aktualnosti povezane s nutricionizmom kao znanošću, nutricionizmom kao dijelom procesa liječenja, ali i dijelom životnog užitka i održivog razvoja.

Održivi razvoj i pravilna prehrana

Kongres je koncipiran kroz niz predavanja, radionica, okruglih stolova i sponzoriranih predavanja gdje će stručnjaci iz različitih polja djelovanja iznijeti i obrazlagati najnovija znanstvena saznanja i aktualnosti povezanih s nutricionizmom kao znanosti, nutricionizmom kao dijelom procesa liječenja, ali i dijelom životnog užitka i održivog razvoja.

Kongres boduje Hrvatska ljekarnička komora 1,5 bod i Hrvatska liječnička komora sa 16 bodova za aktivne i 11 bodova za pasivne sudionike kongresa, Hrvatska psihološke komore (pozvani predavač dobiva 35 bodova, aktivni sudionik 30 te pasivni sudionik 20 bodova), te Hrvatska komora medicinskih sestara.


Tagovi

Međunarodni kongres Nutricionisti Pravilna prehrna Radionice Okrugli stolovi


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."